Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Náročnost studia

celkem příspěvků: 4; stránka: 1
Re: Náročnost studia
3.1 2011
Letos budu dělat státnice, prvák jsem taky dělala všechny zkoušky napoprvý, ale v ZS v druháku už většinu třikrát, jestli se nezmění podmínky předmětů, který jsem studovala, tak v druháku nám pěkně přitvrdily, statistiku opakuje cca 180 lidí
Studentský účet
banánů: 6
19.8 2010
Zatím v pohodě :-) (smile emoticon) teď jdu do druháku a všechny zkoušky jsem dal na první pokus :-) (smile emoticon) .. nejhorší asi zatím bylo právo v zimním semestru (díky velmi přísným podmínkám u zkoušky)
Studentský účet
banánů: 7
4.1 2010
čauky já jsem v prváku a podle mě je to celkem vpohodě. největší oříšek pro všechny je asi matika, já jsem chodila na gympl a tam jsme brali matiku těžší než je tady takže já to celkem zvládám..pak ještě makro a právo je celkem těžké, ale není to zas taková hrůza. Mě se na rozvoji zatím líbí..uvidíme v dalších semestrech:) (smile emoticon))
Studentský účet
banánů: 7
Náročnost studia
11.10 2009
Ahoj. Zajímalo by mě, jak hodnotíte náročnost studia na vaší fakultě? Jste spokojení nebo se to dá jenom těžko stíhat?
Účet středoškoláka
banánů: -90
celkem příspěvků: 4; stránka: 1