Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Náročnost studia

celkem příspěvků: 4; stránka: 1
Re: Náročnost studia
6.1 2010
Jde jen o to kolik času jsi tomu ochoten obětovat. Nečekej že ti zbude moc volného času a s brigádami také moc nepočítej.
Jinak jak strohel říkal záleží i na které matice se uchytíš. Na C (chemici) těm stačí skoro jen pochopení trojčlenky , A je ekvivalentní matice na matfyzu a B je mezi tím.

Většinou odtud odejdou lidi co tomu nejsou ochotni věnovat dost času, ale nikoho kdo se snažil a měl zájem nevyhodí. (Extrémní případy z mlynářské průmyslovky nepočítám)
Nestudent
banánů: 50
26.12 2009
Dá se to jen těžko stíhat, a proto jsem spokojený :-) (smile emoticon)
Ne, vážně, jak se vyjádřil strohel. Pokud Tě ty předměty opravdu zajímají, tak je to dobrá škola. Pokud se chceš akorát na 5 let někam zašít a získat diplom z čehokoli, tak to asi není to ono.
Studentský účet
banánů: 25
16.10 2009
11.10.2009 07:28 bobo952 napsal(a):
Ahoj. Zajímalo by mě, jak hodnotíte náročnost studia na vaší fakultě? Jste spokojení nebo se to dá jenom těžko stíhat?

Ahoj, jsem ve třeťáku na jederce.. Náročnost studia, záleží samozřejmě na zaměření (matematiky A, B, C), ale historicky platilo, že jaderka byla z nejprestižnějších českých technických univerzit a tomu odpovídají nároky na studenta. Není problém to stíhat, spíše bych řekl, že většina studentů odchází kvůli tomu, že není schopna tolik "přemýšlet". ;) (wink emoticon)

Jinak já jsem s touhle fakultou extrémně spokojen. Jak řekla moje kamarádka, která po bakaláři přešla z Tech. univerzity v Liverci - "Neznám jinou školu, kde by se ti profesor u zkoušky věnoval 4 hodiny." Jaderka má velmi kvalitní vyučující.
Studentský účet
banánů: 36
Náročnost studia
11.10 2009
Ahoj. Zajímalo by mě, jak hodnotíte náročnost studia na vaší fakultě? Jste spokojení nebo se to dá jenom těžko stíhat?
Účet středoškoláka
banánů: -76
celkem příspěvků: 4; stránka: 1