Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Nabízím pomoc

celkem příspěvků: 12; stránka: 1
Re: Nabízím pomoc
6.6 2011
2 kredity těžko někomu omluví, ale podat žádost můžeš zkusit. Každopádně to rozhoduje děkan prof.Zeman. Prvákům co studují Zootechniku a pokud nemají moc jasno v chemii a anatomii taky moc nedávají, přidat si nějakej lehkej volitelnej předmět např. biologie zájmových zvířat, forenzní biologie aj..Důležité je postoupit, ale nedodělané předměty dodělat co nejdříve, ve třeťáku před státnicema je toho pak moc :D (teeth emoticon) mluvím z vlatní zkušenosti ve druháku jsem dodělával anatomi a obecnou zootechniku, ve třeťáku chemii a biochemii a k tomu ještě jazyk a povinně volitelný organický hnojiva
Studentský účet
banánů: 360
2.2 2011
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli kde si mužu ješte ted zapsat předmet, popřípadě nějaký smazat, děkuji
Studentský účet
banánů: 0
1.2 2011
Ahoj,neví někdo jestli,když v prvním semestru mám 10 splněných kreditů a potřebuju 12,tak jestli jde podat ještě třeba nějaká žádost o prominutí těch dvou kreditů?
Studentský účet
banánů: 40
6.1 2011
a jak s učením na chemii?
Studentský účet
banánů: 32
1.10 2010
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jaká skripta si podle Vás mám určitě pořídit do prvního ročníku oboru Zootechnika a z čeho se případně dá nejlíp naučit na zkoušky...? Na co se soustřeďují písemky v průběhu roku? V úterý píšeme z chemie a z anatomie...
Studentský účet
banánů: 674
31.1 2010
zkouška ze zoologie je písemný test. Doporučuji učit se ze skript podle okruhů co jsou na jeho stránkáh
Studentský účet
banánů: 2105
31.12 2009
nevi prosim někdo - co obsahuje zkoužka z projektovani pisemná - respektive kolik toho musite mit na pisemce aby vám to dal.
a ješte jeden dotaz - ohledně zkoužky z zoologie - jesly je dobrý se učit z tech otázek co jsou tady nebo esy je to lepší z tech okruhu co jsou na strankách
Studentský účet
banánů: 4
16.12 2009
dekuju
Studentský účet
banánů: 197
16.12 2009
No, na zkoušku u Pospíchala tě pořádně nepřipraví asi žádná skripta. Písemná je hodně o názvosloví a příkladech (plyny, kapaliny). U ústní je naprosto nevyzpytatelný... A taky záležína náladě
Studentský účet
banánů: 1109
13.12 2009
ahoj, prosim Te, mela bych na Tebe prosbu o radu... prvni se tyce toho, jaka skripta mne nejlip pripravi na zkoušku z chemie u Pospichala... a taky bych potrebovala nejak srozumitelne vysvetlit registracni poukazky... vim ze jeden predmet si muzu zapsat dvakrat a potreti se zada dekan... ale chtela bych vedet, kolikrat si muzu neco zapsat podruhe za ty tri roky dohromady?? je nakej urcitej pocet, kolik predmetu za ty tri roky muzu opakovat, nebo jak to je?? diky za odpoved
Studentský účet
banánů: 197
10.12 2009
ÓÓÓ tak to je fajne,že ještě takoví lidé existují :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 148
Nabízím pomoc
24.11 2009
Zdravím všechny prváky, už je sice první semestr skoro za vámi, ale pokud by jste někdo potřeoval s něčím pomoci, třeba sehnat nějaký materiál ke zkouškám, nebo s přihlašováním na zkoušky, nebo prostě s čýmkoli tak dejte vědět ráda pomůžu a myslím si že nebudu sama. Lucka
Studentský účet tohoto fóra
banánů: 307
celkem příspěvků: 12; stránka: 1