JEstli chceš úplně jinou školu, jiný obor, tak bych být Tebou volila stejnou univerzitu...alespoň. Technologie potravin - co vím z doslechu - je docela náročný obor a například i kvůli přejíždění z fakulty na fakultu (pokud bys studovala jinde) to bude náročné. Zkus se prvně rozkoukat Ale být Tebou, bych startovala jednodušeji a vše si osahala Klidně i ostatní studenty
taky nad tim uvazuji,ale zkousky mi ted pridou docela narocny(a to jsem teprv vprvaku)nedovedu di predstavit ,ze bych k tomu mela jeste dalsich 5 zkousek..
Väčšinou začínajú študenti kombinovať dve VŠ, keď sú na tej prvej vo vyšších ročníkoch...veď uvidíš
taky nad tim uvazuji,ale zkousky mi ted pridou docela narocny(a to jsem teprv vprvaku)nedovedu di predstavit ,ze bych k tomu mela jeste dalsich 5 zkousek..
Ahoj,
měla bych na vás dotaz - je podle vás možné (a reálné ) studovat na AF v kombinaci ještě s jinou VŠ? Konkrétně by mě zajímala náročnost a přiblížení oboru Technologie potravin.
Předem díky za případnou odpověď.
legislatívne je to možné. Otázkou je čas a zosúladenie štúdia ako takého...
Ahoj,
měla bych na vás dotaz - je podle vás možné (a reálné ) studovat na AF v kombinaci ještě s jinou VŠ? Konkrétně by mě zajímala náročnost a přiblížení oboru Technologie potravin.