Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Studium na AF v kombinaci s jinou VŠ?

celkem příspěvků: 9; stránka: 1
Re: Studium na AF v kombinaci s jinou VŠ?
21.12 2011
Kamarád dělá Technologii a Masarykovu a de mu to :) (smile emoticon) Takže pokud máš pod čepicí, tak to jde :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 1677
11.11 2011
JEstli chceš úplně jinou školu, jiný obor, tak bych být Tebou volila stejnou univerzitu...alespoň. Technologie potravin - co vím z doslechu - je docela náročný obor a například i kvůli přejíždění z fakulty na fakultu (pokud bys studovala jinde) to bude náročné. Zkus se prvně rozkoukat :-) (smile emoticon) Ale být Tebou, bych startovala jednodušeji a vše si osahala :-) (smile emoticon) Klidně i ostatní studenty :-D (teeth emoticon) :-D (teeth emoticon) 8-) (shade emoticon)
Studentský účet
banánů: 210
17.1 2011
Řekla bych, že obor Technologie potravin je docela dost náročný. Ale můžeš to zkusit.
Studentský účet
banánů: 982
13.1 2011
12.01.2011 23:13 Ana20 napsal(a):
taky nad tim uvazuji,ale zkousky mi ted pridou docela narocny(a to jsem teprv vprvaku)nedovedu di predstavit ,ze bych k tomu mela jeste dalsich 5 zkousek..

Väčšinou začínajú študenti kombinovať dve VŠ, keď sú na tej prvej vo vyšších ročníkoch...veď uvidíš
Nestudent
banánů: 0
12.1 2011
taky nad tim uvazuji,ale zkousky mi ted pridou docela narocny(a to jsem teprv vprvaku)nedovedu di predstavit ,ze bych k tomu mela jeste dalsich 5 zkousek..
Studentský účet
banánů: 71
12.1 2011
02.12.2010 19:36 LeNye napsal(a):
Ahoj,
měla bych na vás dotaz - je podle vás možné (a reálné :) (smile emoticon)) studovat na AF v kombinaci ještě s jinou VŠ? Konkrétně by mě zajímala náročnost a přiblížení oboru Technologie potravin.

Předem díky za případnou odpověď.

legislatívne je to možné. Otázkou je čas a zosúladenie štúdia ako takého...

(Y) (thumbs_up emoticon)
Nestudent
banánů: 0
6.1 2011
Pokud jseš chytrá, tak to asi jde
Studentský účet
banánů: 7
20.12 2010
studium je poměrně hodně časově náročné, takže záleží, jakou druhou školu by sis k tomu vybrala.
Studentský účet
banánů: 182
Studium na AF v kombinaci s jinou VŠ?
2.12 2010
Ahoj,
měla bych na vás dotaz - je podle vás možné (a reálné :) (smile emoticon)) studovat na AF v kombinaci ještě s jinou VŠ? Konkrétně by mě zajímala náročnost a přiblížení oboru Technologie potravin.

Předem díky za případnou odpověď.
Studentský účet
banánů: 81
celkem příspěvků: 9; stránka: 1