Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

rady, zkušenosti, tipy...

celkem příspěvků: 13; stránka: 1
Re: rady, zkušenosti, tipy...
27.4 2011
Ahoj, absolvovali ste u Boháčka taky obchodní právo, jaký to bylo? a jak si představuje su smlouvu? dík
Studentský účet
banánů: 5
19.9 2010
Ahoj, všem, co již mají Boháčka za sebou, gratulace!! V úterý 21.9.jdu na ústní zkoušku z obchodka. Dvakrát jsem nedala test, tak snad napotřetí se poštěstí. Jsem na právo blbá, daleko snáž se mi učí cokoliv jiného. Doufám, že pan prof. se bude snažit zkoumat spíš to, co umím, než to, co neumím.
Studentský účet
banánů: 19
16.5 2010
No jako dvě hodiny je docela málo, protože i když člověk píše jak blázen, tak musí pořád koukat na hodiny a nestíhá :) (smile emoticon))) ale mám to taky, dokonce o bod mi utekla dvojka :) (smile emoticon) Teď mě čeká obchodko
Studentský účet
17.2 2010
dělat zkoušku 2 hodiny je opravdu pěkný záhul ! člověk už ke konci ani nemyslí a nenachází slova jak už je vyždímaný ! na plné soustředění je to opravdu hodně a ještě na tento těžký předmět ! :-S (confused emoticon) ale zvládla jsem a můžu si oddechnout, uffff ! :-) (smile emoticon) tak at se daří i vám ostatním !
Studentský účet
banánů: 39
10.2 2010
Tak 6.2 jsem psala soutěžko. Docela masakr a dvě hodiny?? Závod s časem. Teď čekáme na výsledky a mám z toho nevvy v kýbly. Uvidíme jak to dopadne. Ale jinak je fakt, že celou dobu seděl a vůbec nijak neprudil. Byl úplně v pohodě, tak doufám že dopadne v pohodě test (nejtěžší zatím co sem psala) :) (smile emoticon)
Studentský účet
25.1 2010
tak soutěžko s odřenýma ušima za tři...aspoň tak...jinak musím souhlasit s radami níže...asi bych po druhé už volila jiný způsob práce...je fakt, že když jsem hledala odpovědi na ty zaškrtávací otázky, tak v zákonech jsem to nebyla schopná najít a pak jsem na poslední chvíli otevřela jeho prezentaci a bylo to tam. asi také záleží na tom, kdo hlídá třídu..druhá půlka spolužáků měla Boháčka a ten byl prý naprosto v pohodě, jen seděl a nikoho neznervozňoval...to ta naše dohližitelka nás dokázala dobře vynervovat....tak také doporučuji klid, žádný stres :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 2252
25.1 2010
soutěžko je těžkej kalibr...asi nejhorší, co jsem zatím absolvovala - ale žádnej stres. Stačí Ti mít všechny judikáty, veškerý materiály, zákony kolik jich jen uneseš a hlavně - mít v nich přehled. Označ si každou věc, jaká Ti přijde důležitá a hlavně si v tom udělej systém - hrabat v 10kg zákonů, materiálů a potažmo taháků je nadlidskej výkon...a hlavně - když budeš v něčem hledat, vracej si to z5 tam, kde jsi to měla původně....já udělala tuhle chybu hned na obchodku, nevracela jsem si materiály tam, kde jsem je měla původně (na začátku zk. byly srovnané) a pak jsem ztrácela čas tím, že jsem hledala např. obch.Z, začala jsem stresovat a panikařit. Na to pozor, na tuhle zk. musíš být klidná a hlavně musíš myslet. Čti Boháčkovo prezentace, poslouchej jeho přednášky, přečti si co nejvíc zákonů...doporučuji přečíst Základy obch. práva od Švarce a kol., určitě se hodí i na zk. Mám možná ještě nějaké materiály, které se dost hodí (taháky), tak mi písni interní poštou (připomeň se) a já se po nich kouknu ;-) (wink emoticon)
Studentský účet tohoto fóra
banánů: 1651
25.1 2010
Já měla v pátek písemný test ze soutěžního u Boháčka a musím říct, že takhle vystresovaná jsem za ty tři roky ještě nebyla. Jako dozor jsme měli nějakou mladou slečnu, která se k nám chovala hůř než ke zvěři. Ta zkouška neměla žádný smysl - pokud jsem něco v té záplavě materiálů našla, tak jsem to jen opsala, aniž bych vůbec rozuměla, co to je. Pokud by se člověk studující dálkově měl připravit na Boháčka, tak jedině začít už od prváku.
Studentský účet
banánů: 2252
24.1 2010
Já s tou školou tak nějak zápasim....a mám konkrétně ze soutěžka hrůzu. Jde se na něj nějak připravit??? Potřebuju alespoň 20 bodů
Studentský účet
23.1 2010
jasně, soutěžko je pohoda...co bys ráda věděla? poradím... (Y) (thumbs_up emoticon)
21.1 2010
I soutěžko? :-O (omg emoticon)
Studentský účet
21.1 2010
ahojte, pište sem vše, co si myslíte, že by se mohlo jiným hodit, případně se ptejte, ráda odpovím...nějakou tu zkušenost už mám, absolvovala jsem u prof. 3 předměty... :-D (teeth emoticon)
rady, zkušenosti, tipy...
21.1 2010
;-) (wink emoticon)
celkem příspěvků: 13; stránka: 1