soutěžko je těžkej kalibr...asi nejhorší, co jsem zatím absolvovala - ale žádnej stres. Stačí Ti mít všechny judikáty, veškerý materiály, zákony kolik jich jen uneseš a hlavně - mít v nich přehled. Označ si každou věc, jaká Ti přijde důležitá a hlavně si v tom udělej systém - hrabat v 10kg zákonů, materiálů a potažmo taháků je nadlidskej výkon...a hlavně - když budeš v něčem hledat, vracej si to z5 tam, kde jsi to měla původně....já udělala tuhle chybu hned na obchodku, nevracela jsem si materiály tam, kde jsem je měla původně (na začátku zk. byly srovnané) a pak jsem ztrácela čas tím, že jsem hledala např. obch.Z, začala jsem stresovat a panikařit. Na to pozor, na tuhle zk. musíš být klidná a hlavně musíš myslet. Čti Boháčkovo prezentace, poslouchej jeho přednášky, přečti si co nejvíc zákonů...doporučuji přečíst Základy obch. práva od Švarce a kol., určitě se hodí i na zk. Mám možná ještě nějaké materiály, které se dost hodí (taháky), tak mi písni interní poštou (připomeň se) a já se po nich kouknu