Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Přípravné kurzy

celkem příspěvků: 4; stránka: 1
Re: Přípravné kurzy
7.1 2011
Nejlepší je chodit na kombinované studium a neřeší se nějaké přijímačky :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: -6
19.6 2010
Pokud se nehlásíte na obory vyučované v anglickém jazyce, stačí k přijímacím testům středně pokročilá znalost cizího jazyka. Co se angličtiny týče, střízlivě to odhaduji na úroveň FCE, která je zcela dostačující. Tudíž pokud přípravné kurzy, pak takové, které naučí na úroveň středně pokročilých.
Nejtěžší je na testu gramatická stránka jazyka, slovíčka nijak zvlášť nezaskočí.
Studentský účet
banánů: 508
5.11 2009
Ahoj,
já osobně na žádné nechodila, studuji na kombinované formě studia, tam mě přijímací řízení minulo, není tam... :-) (smile emoticon)
Přípravné kurzy nejspíš nejsou, ale zkus zavolat na studijní oddělení univerzity, třeba se nějaké kurzy připravují.

http://www.mup.cz/cs/pha/dubecska/110

Na tomto odkaze najdeš studijní oddělení v Dubečské ulici v Praze, v nabídce vlevo je možnost zvolit studijní oddělení kterékoliv pobočky naší školy v Praze, já osobně doporučuji studijní oddělení na Jarově, s tamními zaměstnankyněmi mám ty nejlepší zkušenosti. Určitě Ti poradí. Hodně štěstí.
Studentský účet tohoto fóra
banánů: 1651
Přípravné kurzy
11.10 2009
Ahoj. Chtěla bych se zeptat, jestli škola pořádá nějaké přípravné kurzy? Chodili jste na přípravné kurzy nebo vám stačila domácí příprava? Díky, Kikca
Účet středoškoláka
banánů: -115
celkem příspěvků: 4; stránka: 1