Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

zkouška

celkem příspěvků: 57; stránka: 1 2 3
Re: zkouška
24.4 v 17:13
No, děsivý předmět to není. Je pravda, že se to naučit dá. Ale je fakt, že je to MOC obsáhlé. Chce to nechat si na tento předmět delší dobu na učení. :-S (confused emoticon)
Studentský účet
banánů: 614
22.4 v 22:41
Nemyslím,že je tento předmět tak děsivý,jak by se mohlo zdát podle komentářů zde....Ano, je trochu náročnější něž většina ostatních předmětů,ale rozhodně se dá naučit a v pohodě absolvovat:) (smile emoticon) stačí trochu vědět kde je co v zákoně a trochu se naučit teorii..
Studentský účet
banánů: 22
22.4 v 22:29
Nemyslím,že je tento předmět tak děsivý,jak by se mohlo zdát podle komentářů zde....Ano, je trochu náročnější něž většina ostatních předmětů,ale rozhodně se dá naučit a v pohodě absolvovat:) (smile emoticon) stačí trochu vědět kde je co v zákoně a trochu se naučit teorii..
Studentský účet
22.4 v 22:12
Také to mám v létě - jako první termín.
A už abych se začala asi učit. Souhlasím, že je toho hrozně moc - v zimě jsem zkoušku zrušila, protože jsem zjistila, že to absolutně nedávám a tohle není předmět, kam bych to šla jen tak zkusit.
Poradí někdo předpisy? Jasný je obch.zákoník, pak určitě i Občanský zákoník, cenné papíry a ještě něco?
Studentský účet
banánů: 4
8.2 v 21:39
zaklady ob.práva jsou moc široké téma, neučí se to dobře, vyhazovalo se prakticky všude i na posledním termínu
Studentský účet
banánů: 6
7.2 v 10:05
03.02.2012 18:46 ve-nika napsal(a):
nechává si někdo zk. na léto?

To je vtip nebo vazna otazka?
Kdyz jsem byl na zkousce tak to byl predposledni termin a vyhazela(asi opravnene-je toho proste vic) vsechny co byli pred nama(6 lidi) a az posledni dva jsme to dali... tak tak oba za E

Bylo to u Pokorne, me teda prisla fajn. Mila, nestresovala, snazila se pomoct.
Studentský účet
banánů: 2
5.2 v 20:19
Myslím, že takových, které bude čekat z obchodu v létě, bude více... :-S (confused emoticon)
Studentský účet
3.2 v 18:46
nechává si někdo zk. na léto?
Studentský účet
banánů: 19
3.2 v 11:04
souhlas, ale trvalo to strasně dlouho, od pul treti do sedmi se zkouselo asi 25 lidí, protože pět písemek vyeliminovala hned na začátku. Zadarmo to nebylo, ale asi ani nefér.
Studentský účet
banánů: 6
2.2 v 14:29
Zkouška u JUDr. Ondrejové nebyla špatná. Myslím, že pokud vidí, že se člověk opravdu učil, nevyhodí jen tak pro nic za nic. Vyhodila jedině pokud člověk opravdu neřekl NIC. Na písemnou část zadala všem stejné dvě otázky. Písemku opravila a pokračovalo se v ústním zkoušení. Myslím, že je hodná, klidná, zkoušeného studenta neznervozňuje. Zadarmo ale zkoušku rozhodně nedá.
Studentský účet
2.2 v 12:23
zkouška u profesorky Pokorné:
Chodí se po jednom. Táhnete si dvě otázky z každé hromádky jednu a máte asi cca 10 minut na přípravu (i ten první). Opisovala jsem jak divá z předpisů ale to u ní prostě nestačí, chce abyste se v problému orientovali a znali základní věci, rozdělení. Vytáhla jsem si- obchodní společnosti a odpovědnost. U obchodních společností se ptala na obecné vymezení těchto společností, jaké jsou, čím se vyznačují, ptala se na rozdíly mezi společnostmi, jejich zástupce, subjekty, jak vzniká.. Jaké jsou základní rozdíly mezi osobními a kapitálovými společnostmi. U odpovědnosti chtěla slyšet odpovědnost za škodu a za vady, když jsem do toho zamotala obecnou odpovědnost z Obč.Z. tak mě upozornila, že jsem vedle. Byla v pohodě, ale není pravda, že stačí jít jen se zákoníkem k této zkoušce.
Studentský účet
banánů: 181
22.1 v 13:08
Přišla a všem určila stejné 2 otázky. Termín na kterém jsem byl měl: Jednání podnikatele a Obchodní závazkové vztahy - ObchZ vs. ObčZ
Studentský účet
22.1 v 13:04
A jak probíhá písemná část u Ondrejové? Vybírá otázky sama nebo si každý losuje?
Studentský účet
banánů: 166
22.1 v 12:35
Ondrejová - u ústní zkoušky nelze používat předpisy a mluví se bez přípravy o jedné otázce,kterou si sami taháte.Každopádně ji nechce vidět,takže věřim, že by se dalo mluvit o nějaké jiné než si vytáhnete:) (smile emoticon)
Studentský účet
22.1 v 10:41
A u prof. Pokorné asi ještě nidko nebyl, že? Já mám jít na zkoušku k ní
Studentský účet
banánů: 4
22.1 v 10:22
Kotásek - Milý, příjemný. Po napsání testu (losuje pro všechny zkoušené 2 otázky u kterých se rozepíšete) následuje ústní přezkoušení u něj v kabinetě, kam se již přistupuje po jednotlivcích. Vytáhnete si otázku, připravujete se. On projde mezitím test. K němu přihlédne a pokud tam budete mí jako já alespoň základ (domnívám se tak 50% info ke každé otázce - nemusí být souvislý, stačí i bodově a opsaný zákoník jej také příliš nezajímá) dostane E, abyste prošli. Na ústní čast jsem měl a.s. mluvil jsem asi 2 minuty (sedlo mi to, takže nepřerušovaný tok myšlenek) k tomu mi dal jednoduchou otázku - jaké jsou podmínky pro to, aby mohl být člověk ve statutárním orgánu. Měl jsem 2/3 a dal mi E. Znalosti před zkouškou průměrné, cca 2 dny učení, ne však bez znalostí. Atmosféra příjemná. Doporučuji (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 43
20.1 v 08:54
Zdravím, máte někdo zkušenost s docentem Kotáskem nebo profesorkou Pokornou???
Studentský účet
banánů: 181
19.1 v 21:09
Ano,mohu potvrdit. Šilhán je v pohodě,když vidí, že umíš, tak za 10 minut je zkouška hotová. Pokud neumíš, snaží se i 30 minut něco z tebe vytáhnout. Rozhodně nestresuje a zkouška je v pohodové atmosféře. Rozhodně to nedá zadarmo, ale ani se nikoho nesnaží potopit a na něčem nachytat. Pro ty, kdo si myslí, že umí a jen mají trému a stres, tak ho můžu jen doporučit. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
19.1 v 21:05
Víte prosím někdo něco o profesorce Pokorné? Jaká je a případně jak zkouší? díky za odpověď:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 16
19.1 v 18:51
Šilhán chce znalosti ale není záludný a u zkoušky pomůže a navede pokud mluvíte k tématu
Studentský účet
banánů: 76
celkem příspěvků: 57; stránka: 1 2 3