Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Zkouška

celkem příspěvků: 30; stránka: 1 2
Re: Zkouška
2.2 v 14:35
Zkoušející může vypsat termíny i v dalším zkušebním období, t.j. květen, červen (plus ještě začátek září). Musíš si to ale pak pohlídat, "překliknout" si na období podzim 2011, zkoušky. Až kdybys neudělal ani v třetím termínu, můžeš si předmět zapsat jako opakovaný předmět v následujícím nejbližším semestru, ve kterém bude vypisován (podzim 2012).
Studentský účet
banánů: 614
2.2 v 09:10
Taky jsem se na to nějak vysral (N) (thumbs_down emoticon) , ale naštěstí mám 24 kreditů. Ale co teď? Předmět se mi sám nahlásí ve třetím semestru nebo kdy? Máte s tímto někdo zkušenosti?
Studentský účet
banánů: 2
1.2 v 20:08
Můžeš využít třetí (děkanský) termín. Hlavu vzhůru, nic není ztraceno :-) (smile emoticon)
Studentský účet
1.2 v 01:21
Ahoj...takže když jsem nedala právo EU ani na podruhé, tak už asi nic že?? blbec,jsem si nedala žádný volitelný a tak mi to teď nevychází s kreditama, takže konec (N) (thumbs_down emoticon)
Studentský účet
banánů: 23
1.2 v 01:19
Ahoj...takže když jsem nedala právo EU ani na podruhé, tak už asi nic že?? blbec,jsem si nedala žádný volitelný a tak mi to teď nevychází s kreditama, takže konec (N) (thumbs_down emoticon)
Studentský účet
banánů: 23
26.1 v 12:46
Ahoj, když máte F, tak je to políčko červené a v něm právě to písmeno. Nijak se nelekejte, protože vyhodnocení testů z práva EU trvá dlouho. Já jsem měla zapsanou známku až za týden :-) (smile emoticon).Takže trpělivost :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 66
26.1 v 12:31
a když máte F, tak se Vám tam nezobrazí nic, ne? Taky čekám a pořád nic, mám obavu, že to bude tím, že je to za F, tak sem si radši nahlásil opravný termín.
Studentský účet
banánů: 2
25.1 v 22:41
Vloni testy z práva EU opravovali dva vyučující. Jeden měl opraveno do tří dnů, druhý do týdne.....
Studentský účet
25.1 v 21:24
no na foru uz nekdo psal, ze uz vysledek ma, ale vetsina nas asi stale jeste nedockave vysedava u isu a hlida, je otazka, jestli to teda bude jeste dnes a nebo uz to zabalili a nechaji az na zitra
Studentský účet
banánů: 149
25.1 v 19:32
Ahoj,taky jsem byla na testech tedka v pondělí, pan prof. říkal že se bude snažit ty testy opravit do středy, ale zatím nic. Myslím si, že mají na to týden, aby zapsali známky, takže nejpozději příští pondělí
Studentský účet
banánů: 319
25.1 v 17:06
Ahojte, jak dlouho jim asi trvá, než ty testy opraví a zveřejní výsledky? Psala jsem to teďka v pondělí 23.1. a od té doby jen kontroluju, jestli to už někde neni :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 32
2.1 v 12:44
Ja vim, to jsem vse projela a kazde tak trikrat stahla, ale modelove priklady tam jsou jen z te drivejsi verze, v te novejsi jich ma byt 24 a ty jsem nikde nenasla...
Studentský účet
banánů: 46
2.1 v 02:10
Mrkni dolů pod diskuzi, jsou tam přímo skripta-CD z roku 2010 ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 68
1.1 v 21:29
Ahoj, prosim prosim, jsou tu nekde dostupne ty modelove priklady z ucebnice z roku 2010? Bohuzel mam starsi skripta a tech novejsich 24 prikladu se mi nepodarilo nikde najit. Byla bych moooc vdecna. Dik.
Studentský účet
banánů: 46
21.12 2011
Tak to nevypadá až tak složitě. Snad to nějak zvládneme ;-) (wink emoticon) . Děkuji za odpověď a hodně štěstí u zkoušek :-) (smile emoticon).
Studentský účet
20.12 2011
rozdávali mezi nás dvě verze, nakonec z toho vzešlo že jsou totožné jen jedna je vytisknutá na zeleném papíře a druhá na bílém...
na první straně (chce se učo)je modelový případ že Polsko zavedlo poplatek 1korunu na dovezené plastové lahve a otázky podobné jak jsou na cd jestli je v souladu s právem eu, jak se může dovozce bránit, jaké jsou další možnosti obrany, čím se může bránit polsko, jak by se dal ten problém řešit...
na druhé straně je 10otázek nestalo se že by tam nebyla odpověď, ale zaskočil nás generální advokát to v učebnici není tak se na to koukněte, pak tam bylo které země nepatří do EU, který orgán nepatří do EU, jaké právo má právo EU vůči ostatním, a další...
Studentský účet
banánů: 139
14.12 2011 (naposledy upraveno 14.12 2011)
Ahoj,
byl někdo na zkoušce z práva EU? Jak to probíhalo a jaký byl modelový příklad?
Studentský účet
5.12 2011
Díky :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 16
5.12 2011
Ahoj,
podmínky jsou uvedeny na stránce předmětu. Dostaneš se na ni např. přes Předmětové forum - odkaz úplně dole. Jinak je tam uvedeno pro letošek:
Metody hodnocení
Písemná zkouška: 40 minut (možno užívat texty Smlouvy ES a Smlouvy EU) Části: (1) test (10x4 otázky) (2) příklad. Hodnocení: max. 20 bodů (10+10), pro úspěch nejméně 12 bodů, hodnocení úspěšných podle ECTS standardu.
Tak snad to pomůže;-) (wink emoticon)
Studentský účet
5.12 2011
Ahoj chtěl sem se zeptat :) (smile emoticon) jsou na ISu někde podmínky zkoušky? :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 16
celkem příspěvků: 30; stránka: 1 2