Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Zkouška_dálkaři

celkem příspěvků: 16; stránka: 1
Re: Zkouška_dálkaři
31.1 v 18:45
Pro mne byla státověda doopravdy lehká zkouška a právo EU jsem měla taktak. Asi záleží na otázkách :-) (smile emoticon). Nicméně, v 1. a 2. semestru jsou všechny zkoušky docela zvládnutelné. Přituhovat začne ve 3. semestru a někdy ani to učení nepomůže.
Studentský účet
banánů: 66
31.1 v 18:14
Ahoj, já jen přidám svou zkušenost se zkouškou- mně zas tak primitivní nepřišla, možná v tom zadání vždy hledám kdovíco, ale prostě ne :-D (teeth emoticon). Na první pokus jsem se vůbec nic neučila a měla jsem 49,5 bodu (na E mělo být 50!). Tak jsem si říkala, že když jsem to teď skoro dala bez učení, tak když si aspoň jednou projdu materiály, druhý pokus už bude s přehledem. No, dala jsem to, dohnala jsem něco, co jsem nevěděla u prvního, ale stejně jen 50,5 bodu :-D (teeth emoticon) Tak fakt nevim, ale Právo EU u mě zvítězilo jako nejlehčí z nejlehčích a Státověda oproti očekávání vůbec! :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 32
20.1 v 09:57
Otázky jsou typu. Je Slovensko republika? Ano - Ne , Je ombudsman přímo zodpovědný prezidentovi? Ano - ne. Atd. nikde je asi nenajdeš, ale +- je to to samé, co v ISu
Studentský účet
banánů: 2
20.1 v 01:13
Děkuji moc za info. A otázky jsou něco jako v odpovědnících na ISu nebo jsou tady nějaké ukázkové někde na webu? Nic jsem nenašla.
Studentský účet
banánů: 1
18.1 v 19:17
Je na to 60 minut, měl jsem to cca za polovic času, takže času dost :) (smile emoticon)
Studentský účet
18.1 v 13:09
Mohla bych se zeptat, kolik času na tu zkoušku je? Díky.
Studentský účet
banánů: 1
17.1 v 17:29
Potvrzuji, že to jde i bez učení, ale moc bych na to nespoléhal. Nebo se alespoň naučil latinské pojmy, ty Vám udělají tak 7 bodů nejméně. Já na to ztroskotal a dal jsem to za E, ale mám to a bez učení. Ale už přestávám spoléhat na štěstí a zapnu! (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
6.1 v 12:42
Zkouška byla formou testu, některé otázky se opakovaly i v jednom testu víckrát. Nebyla to obtížná zkouška a výsledky ještě ten den :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 4
17.12 2011
výsledky se objevili již v půl třetí....mám A :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 157
16.12 2011
Tak jsem dnes byla na testu ze státovědy a nebylo to tak těžké, jak bylo původně vyučujícími avízováno, tzn, žádné konjunkce a diskjunkce, jen negace. Zdálo se mi to poměrně jednoduché a už dnes večer máme výsledky zadané v ISu :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 68
5.12 2011 (naposledy upraveno 15.12 2011)
Pozor, letos došlo ke změně a test bude formulován spíše na logické závěry (negace, konjunkce, disjunkce). Bude to asi ještě více o slovíčkách...
Studentský účet
banánů: 68
1.2 2011
Státověda byla úplně skvělá - dá se zvládnout i bez učení. Otázky jsou naprosto jasně položené - jen pozor na negace. Taky mě trošku potrápily.
Studentský účet
banánů: 47
20.1 2011
Ahoj, pokud myslíš odpovědník - tak ten najdeš v ISu, sekce STUDENT - odpovědníky(e-learning). I přesto, že je odpovědník koncipován jinak než samotný test, pomohl mi při přípravě. Otázky se opakují, tak si člověk zapamatuje lehce jednotlivé pojmy.
Studentský účet
banánů: 614
19.1 2011
Ahoj, chci se zeptat kde na ISU najdu ten zkušební test? nikde to nemůžu najít..děkuju
Studentský účet
banánů: 6
9.1 2011
Ahoj, potvrzuji, že času u písemné státovědy je dostatek. Jen bych doplnila pro ty, které zkouška teprve čeká - je trochu rozdíl v položení otázky v odpovědníku (tam je otázka se čtyřmi možnostmi, tzn. že by se zde vyplatilo, pokud si člověk nebyl jistý, odpověď nezaškrtnout) a v testu samotném (tam je sice 30 otázek, ale ke každé z nich 4 podotázky, na které se odpovídalo ano-ne, takže zde se vyplatí odpovědět vždy, t.j. na každou otázkou, tipnout si).
Test se dal zvládnout.
Studentský účet
banánů: 614
Zkouška_dálkaři
5.1 2011
včera jsem byla na zkoušce pro dálkaře.
Jak avizovali - je písemná a v podstatě je tam 30 otázek a u každé 4 trvzení, u nichž je třeba zhodnotit, jestli jsou nebo nejsou pravdivá (celkem tedy 120otázek).
Času je na to dost a výsledky jsme měli v ISU ještě včera odpoledne.
Hodně štěstí všem
Studentský účet
banánů: 7
celkem příspěvků: 16; stránka: 1