Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

neúspěšná seminární práce

celkem příspěvků: 14; stránka: 1
Re: neúspěšná seminární práce
24.1 v 18:31
Ahoj, každá stránka musí mít minimálně 1800 znaků. Když píšu já seminárku, tak optimální velikost písma je 13, písmo Times a řádkování 1,5. Pozitivní je, že se do toho započítávají i poznámky pod čarou :-) (smile emoticon). Pokud má mít seminárka např. 5 až 6 stran, tak těch 1800 znaků musí mít právě tento počet stran. Úvodní stránka a závěrečná s uvedením pramenů už se nepočítá. Tedy, vlastně počítá, ale je lepší ty znaky brát, že jsou prostě navíc.
Studentský účet
banánů: 66
24.1 v 17:49
Ahoj, mohl by mi prosím někdo říct, kolik má mít seminárka znaků. Vrátili mi ji, že jich mám málo, ale už nenapsali kolik jich mám mít. Ve směrnici jsem to nevyčetla. Děkuji moc :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 99
18.1 v 19:36
Celkem mě překvapilo, že hodnocení bylo zadáno 15. 1. jak psali - nepočítala jsem s tím, protože byla neděle. O to víc jsem byla překvapená, když jsem zjistila, že mám P.
Studentský účet
banánů: 47
15.1 v 14:25
takže pokud člověk nedostal mail, asi je vše v pořádku, doufám...
Studentský účet
banánů: 16
15.1 v 14:25
Slyšela jsem o tom, že pár lidem to vrátili, prý jim poslali maily, ale taky jsem měla pocit, že v propozicích bylo že do 15. ledna budeme vědět co a jak a zatím nic......
Studentský účet
banánů: 16
13.1 v 19:58
Dostal jste vubec někdo mail, že máte práci špatně? Nebo máte červené pole?
Studentský účet
banánů: 8
13.1 v 09:28
Ahoj,
seminárku jsem odevzdávala celkem brzo a zatím nemám ani hodnocení a ani mi to nebylo vráceno. Podle data odevzdání to teda určitě neopravují.
Studentský účet
banánů: 166
12.1 v 14:40
Zdravím všechny,
taky si myslím, že to opravují podle toho, kdy byla práce odevzdána :-) (smile emoticon)
Odevzdávala jsem ji na poslední chvíli a nemám ani hodnocení ani
mail o případných chybách.
Studentský účet
banánů: 70
12.1 v 13:44
Ahojky,
pokud by to bylo dle data odevzdání, to bych musela mít hodnoceno už dávno, ale opak je pravdou, zatím vůbec nic. Celkem se děsím, aby mi to nepřistálo nazpět k předělání na poslední chvíli. :-O (omg emoticon)
Studentský účet
banánů: 60
8.1 v 08:58
Ahoj,
já ještě výsledek nemám, ale už lidi psali, že už mají hodnocení zapsané. Řekla bych že to známkují postupně, jak to stíhají opravovat. Asi záleží na datu odevzdání - jestli to tam někdo hodil pět minut před uzavřením odevzdávárny, určitě se to dozví mezi posledními (což nejspíš bude i můj případ) ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 117
8.1 v 08:14
To určitě ne :-) (smile emoticon), tedy, pokud se nějak nezměnila pravidla. Jen se zeptám, on už Ti někdo psal ohledně té seminárky? Mám pocit, že jsem někde četla o datu 15. 1. 2012, kdy se nám mají v isu objevit známky právě za tu seminárku.
Studentský účet
7.1 v 22:58
Moc děkuji, já myslela, že budu muset na ústní:-) (smile emoticon)
Studentský účet
7.1 v 21:09
Ahoj, dostaneš zprávu o tom, že jsou v ní chyby "např. chybí citace, příliš cituješ, neuvedl jsi prameny atd." A každopádně Ti sdělí termín, dokdy máš chyby odstranit, aby Ti ji mohli započítat.
Studentský účet
neúspěšná seminární práce
7.1 v 18:29
Máte někdo prosím ponětí, co se děje dál, pokud není úspěšně napsaná seminární práce ze správního práva proces 1? Děkuji
Studentský účet
celkem příspěvků: 14; stránka: 1