Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

--

celkem příspěvků: 31; stránka: 1 2
Re: --
21.4 v 17:53
..jo a je pravda, že ta poslední cvičení byl dost fofr, kdybych už neměla Codexis projetý, tak se vůbec nechytám...
Studentský účet
banánů: 157
21.4 v 17:51
..mě teda sedí víc Codexis, mám ho doma stáhnutý a příklady dělam v něm a jde to dobře..horší bude, co za "špeky" budou na kolokviu... :-O (omg emoticon)
Studentský účet
21.4 v 16:54
No, mám za sebou oba semináře a přiznám se, že mi víc sedlo ASPI - ale hlavně je to asi tím, že to byl první seminář a bylo víc času se v tom trochu zorientovat.
Na druhém semináři, kde bylo shrnutí, cvičné kolokvium a do toho ještě Cod. i Beck ... a už jsem byla úplně mimo - nebyla jsem schopná najít věci ani v zákoně, který znám, natož jinde. Opravdu mi tenhle předmět vůbec, ale vůbec nesedl
Studentský účet
banánů: 4
2.3 v 11:01
..tak napiš pak dojmy z prvního setkání z Právní informatikou.... ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
2.3 v 10:32
Zní to opravdu jako divočina.
A souhlasím, že to kolokvium patří k nejtěžším... už jsem to slyšela z více stran. První konzultace mám dnes odpoledne.
Také se potřebuji domluvit na nahrazení další hodiny v jiné seminární skupině, tak doufám, že to bude možné.
Před konzultací jsem si aspoň prošla trochu prezentace, které bylo možné najít v interaktivní osnově k předmětu
Studentský účet
banánů: 4
2.3 v 05:52
..to je fakt, mě zatím přijde šílený všecko.. :-P (tongue emoticon) ...a Aspi ještě namám, tak nevím, ale na Codexixu jsem si zkoušela najít nějaké pojmy a nic mi to neukazuje, ale je fakt, že ho nemám nastudovaný pořádně...tak uvidím,co mi sedne... ;-) (wink emoticon) (třeba budu po první konzultaci moudřejší...)
Studentský účet
1.3 v 21:32
Sice mám kolokvium teprve před sebou, ale CODEXIS bych úplně nezahazovala. Mě se zdá přehledný a má novější funkce a grafiku než ASPI a v tomhle třeba ASPI pokulhává. Pak tu někdo psal, že mu vyhovouje Beck-online, který zase mě přijde zpomalený. Takže asi je to na každém, co mu sedne ;-) (wink emoticon) .
Studentský účet
banánů: 68
1.3 v 07:06
citace nalezeného předpisu měla znít např.:
§ 34a odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění zákona č. 216/2004 Sb.

- jo, taky jsem ještě nenapsala, že příklady se řešily ke konkrétnímu datu, které bylo zadané u jednotlivých příkladů různě.
- odpovědi se píšou do odpovědníku na počítači.
Studentský účet
banánů: 614
29.2 v 16:37
Děkuji moc za postřehy... :-) (smile emoticon) ..vidím, že to bude mazec...a ještě prosím: jak je to podle citační normy? Jako stačí napsat název např.Zákoník práce č......, paragraf..... a Aspi se plánuju naučit, jen čekám, kdy se objeví to školení a mohla jsem si ho zakoupit...zatím jsem si stáhla Codexis, ale ten se mi jeví nic moc, většina lidí preferuje prej aspi...mám první seminární skupinu příští pátek, tak se uvidí, jaké budou dojmy... ;-) (wink emoticon) ...jinak ty odpovědi se píšou na papír nebo do toho odpovědníku?
Studentský účet
29.2 v 15:42
Dr.Spáčilová určitě podmínky kolokvia včas napíše. Schválně by mne ale pak zajímalo, jestli přidá aspoň krapet na časovém limitu :-) (smile emoticon) Napiš pak, prosím. Vloni to bylo tak, že člověk zasedl k počítači, přihlásil se. Do odpovědníku naběhlo 5 náhodně vybraných příkladů. Jakmile otevřeš odpovědník, neúprosně začal běžet časový limit 40 minut. K příkladu bylo zapotřebí napsat jednak v jakém právním informačním systému člověk hledal, dále bylo zapotřebí napsat číslo předpisu, kde člověk našel odpověď (a to dle citační normy) a ještě vypsat odpověď. Google jako informační systém uznáván není, tím si max. můžeš trochu vypomoci při prvotním hledání. Překlikávání, překlikávání, překlikávání a při tom z obrazovky bliká časový limit... Doporučuju naučit se dokonale pracovat s jedním informačním systémem. Já nedám dopustit na aspi. A ještě bych dodala, že přestože byla zkouška docela náročná, přínosnost do praxe a pro studium jednoznačně 100% (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
28.2 v 11:29
...chci se ještě zeptat, jak probíhá kolokvium? To se dostanou otázky a k nim se napíše odpověď, ke které se musím dopracovat přes nějaký inf.systém (nebo třeba i google?) :-S (confused emoticon)
Studentský účet
28.2 v 11:18
Taky záleží na tom, jaké nastaví dr. Spáčilová letos podmínky zkoušky. Vloni byly jiné podmínky než předloni. Vloni jsme měli časový limit 40 minut (tuším) na vypracování 5 příkladů, které jsme dopředu neznali. Jinak aby člověk vůbec ke zkoušce mohl být připuštěn, bylo zapotřebí splnit dva testy. Nejvíc náročný byl časový tlak při zkoušce. Kdyby bývalo bylo pár minut navíc, asi by zkouška až tak těžká nebyla. Myslím, že tady na primátu jsou i nějaké příklady z loňských zkoušek, možná taky pod kódem pro CŽV CBZ 209.
Studentský účet
27.2 v 16:50
..teda vy ale umíte člověka uklidnit... :-O (omg emoticon)
Studentský účet
27.2 v 15:15
Souhlasím s předchozím příspěvkem. I já zkoušku z právní informatiky považuji za nejtěžší zkoušku II. semestru. Bez nadsázky.
Studentský účet
23.2 v 21:19
Určitě se pořádně připravte na kolokvium,ikdyž jsem to zvládl napoprvé,tak je docela náročné,dost záleží i na otázkách.Ostatní zkoušky byly brnkačka proti tomuhle.
Studentský účet
banánů: 11
23.2 v 21:06
Určitě se pořádně připravte na kolokvium,ikdyž jsem to zvládl napoprvé,tak je docela náročné,dost záleží i na otázkách.Ostatní zkoušky byly brnkačka proti tomuhle.
Studentský účet
banánů: 11
23.2 v 19:40
Ještě se chci zeptat, když jsem na první hodině nebyla a chci si to nahradit v jiné skupině, je třeba jí psát maila? Nebo si prostě podle rozpisu sem.skupin najdu skupinu, která není plná, a přijdu tam, že si to nahrazuju? To je zas ale nebezpečí, že tam takových přijde víc a místo tam stejně nebude, že... No dobře, já jí teda napíšu :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 32
17.2 v 23:45
Doporučuji vydržet, zřejmě ještě nejsou stanovené termíny, ale určitě budou zveřejněny v dostatečném předstihu.
Studentský účet
banánů: 47
17.2 v 17:19
Na první hodine Právní informatiky nám p. Spáčilová řekla, že nám informace o školení Aspi přijde do mailu...tak doufám že ano :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 319
17.2 v 13:21
Loni napsala JUDr. Spáčilová, kdy bude školení přímo na diskuzi do ISu, tak snad letos na to opět upozorní 8-) (shade emoticon)
Studentský účet
banánů: 68
celkem příspěvků: 31; stránka: 1 2