Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Zkouška teorie práva

celkem příspěvků: 56; stránka: 1 2 3
Re: Zkouška teorie práva
3.1 v 17:37
Hm,hm, přesně tak, nadrcené základní definice byly k ničemu, alespoň v dnešních testech, spíš to bylo o definicích "odrážek" a "pododrážek"
Studentský účet
banánů: 25
3.1 v 17:26
Ahoj, aha takže žádné základní co je to PN, právní vztah atd jo?? Hm tak to bude zajímavý :-O (omg emoticon)
Studentský účet
banánů: 16
3.1 v 17:23
Ahoj, tak já (bakalářské studium) tam dnes byla ... neúspěšně, jako několik dalších... Oproti na první přednášce avizované formě zkoušky ve formě 5 otevřených otázek a zbytek testové otázky bylo pouze těch pět otevřených otázek. Nebylo to sice až tak těžké, jenže záleží na tom, na co se při učení zaměříš. V testu vůbec nebyly otázky na definice základních pojmů, ale třeba rozdíl mezi blanketovými a odkazujícími normami, nebo popis-definice kolektivní smlouvy apod.
Studentský účet
3.1 v 17:22
Ahoj, tak já (bakalářské studium) tam dnes byla ... neúspěšně, jako několik dalších... Oproti na první přednášce avizované formě zkoušky ve formě 5 otevřených otázek a zbytek testové otázky bylo pouze těch pět otevřených otázek. Nebylo to sice až tak těžké, jenže záleží na tom, na co se při učení zaměříš. V testu vůbec nebyly otázky na definice základních pojmů, ale třeba rozdíl mezi blanketovými a odkazujícími normami, nebo popis-definice kolektivní smlouvy apod.
Studentský účet
3.1 v 09:56
Ahoj, byl dneska někdo na zkoušce z teorie?? :) (smile emoticon) Jestli jo, tak prosím napište jak to probíhalo a jak se vám to zdálo těžký. :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 16
1.2 2011
Princip popsal už kolega přede mnou - hlavně doporučuji nepanikařit. Já dělala test vylučovací metodou - vyloučila jsem nesmysly a zbytek byly správné odpovědi.
Studentský účet
banánů: 47
31.1 2011
tak potvrzuji,že zkouška dálkařů vypadá takto: je tam 5 pojmů,které musíte popsat vlastními slovy nebo je prostě definovat a pak je 10 testových otázek se třemi možnostmi a může být 0 až 3 odpovědi správně...tak hodně štstí.... ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 1
28.1 2011
ahoj, je zde někdo kdo by nastínil, jaké otázky byly u zkoušky z teorie práva u letošních dálkařů? předem díky
Studentský účet
banánů: 87
28.1 2011
a je někdo z Vás co už máte zkušenosti se zkouškou z teorie práva na dálkové studiu? jestli i dálkaři mají test na 10 otázek a pak dolnění pojmů? díky
Studentský účet
banánů: 1
16.1 2011
zkouška pro bakaláře byla jen písemná. 10testových otázek a 5 pojmů na rozepsání. Bylo na to 20 minut, dalo se to zvládnout.
Studentský účet
banánů: 87
5.1 2011
Nemáte prosím někdo aktuální info ke zkoušce v letošním roce? Předem díky
Studentský účet
banánů: 20
14.1 2010
Po spoustě nepřesných informací lze říci, že Vaněk zkouší Bc písemně a Mgr i ústně, Polčák se Škopem zkoušejí bez rozdílu, tedy stejné testy, všichni na ústní.
Studentský účet
banánů: 624
11.1 2010
Jak by jsi hodotila zkoušející a kdo tě zkoušel? DIk
Studentský účet
banánů: 103
8.1 2010
Ahoj,
dneska jsem absolvovala zkousku z teorie prava a zkouska nebyla jenom pisemna, ale i ustni. Kdo napsal pisemnou cast na B,C,D a E, tak se jeste musel zucastnit ustni casti. Cekali jsme 2 hodiny na opraveni pisemne casti a hned potom nasledovala ustni cast.
Studentský účet
banánů: 10
5.1 2010
ahojky, zkouška z teorie práva probíhala pro bakaláře jenom písemná. Bylo 10 otázek, kde jsis mohla vybrat z a), b), c) a odpověď byla buď jedna, dvě, nebo všechny tři a nemusela být žádná varianta správná. A potom bylo pět otázek, kdy jsi musela pojem popsat vlastními slovy. Trvala asi 30 min.
Studentský účet
banánů: 74
Zkouška teorie práva
2.1 2010
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, jak probíhá zkouška z teorie práva? Jestli zadává čísla otázek a ja se mám rozepsat na danou otázku a nebo jestli se ptá na konkrétní věci. Na co se pak ptá u ústní zkoušky? A třetí otázka zda počet otázek pro bakalářské studium je jen tech 33 z minuleho roku stejnych jako minulý rok a nebo to pro letosek zmenil na 50 otázek - viz studijni materialy k předmetu?
Předem díky za odpovědi.
Studentský účet
banánů: 32
celkem příspěvků: 56; stránka: 1 2 3