Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Náročnost studia

celkem příspěvků: 9; stránka: 1
Re: Náročnost studia
17.2 v 23:52
Nelze stanovit, který obor je jednodušší či složitější. První polovina studia je pro všechny právní specializace téměř shodná, předměty se začínají lišit až ve čtvrtém semestru. Myslím, že náročnost bude stejná, spíše půjde o to, jaký obor je komu bližší.
Studentský účet
banánů: 47
7.12 2011
Máte někdo zkušenosti s oborem Právo a mezinárodní obchod? Je hodně náročný?
Studentský účet
banánů: 68
31.1 2011
Já jsem taktéž studovala v Olomouci a musím říct, že to bylo mnohem jednodušší. Zkoušky jsme si dohodli s přednášejícícm třeba za 14 dnů, až pojedem opět do školy. Tady nikoho nezajímá, že jede člověk přes půl republiky kvůli půl hodině na zkoušku. Taktéž náročnost je úplně někde jinde. Tato škola má vysoký kredit a myslím si, že právem.
Studentský účet
banánů: 47
14.1 2011
A jak to vidíte s náročností u specializace Právo a finance? Je to lehčí než prezenční Právo?
Jinak, studovala jsem právo v Olmíku a mohu pouze potvrdit, že hodně přitvrdili, alespoň, co se týče příkladových studií (klauzur) a vyhazování na souborných zkouškách ve třeťáku... :-O (omg emoticon)
Studentský účet
banánů: 68
10.11 2010
dá se to zvládnout, ale musíš se hodně učit a hlavně chodit na přednášky :-P (tongue emoticon)
Studentský účet
banánů: 11
8.11 2010
Je to sice s ročním zpožděním, nicméně pro další studenty :-) (smile emoticon) Nejnáročnější PrF je podle mě v Olomouci. Mají totiž krátce akreditaci a snaží se dokázat, "že na to mají", takže po studentech chtějí mnoho práce nad rámec běžné docházky. Ale co se úrovně studia týče, tak dle mého názoru a kontaktů, které mám se o první příčku dělí Praha i Brno.
Studentský účet
banánů: 18
24.11 2009
14.11.2009 23:09 rusovicumacek napsal(a):
Myslím si, že úroveň studia v Brně je dobrá, ale samozřejmě hodně záleží i na studentovi, zda je ochoten se věnovat studiu i nad rámec povinností, či zůstává přez veškeré snahy vyučujcích vědomostmi neposkvrněn...

Je to taky náročné podle toho, kdo tě učí. Nebo spíš koho si vybereš na semináře. V prváku po mě nikdo nic nechtěl a zas tak náročné mi ty práva nepřišly. Pak jsem narazila na docentku Pokornou a ta mi už dva semestry dává pořádně zabrat, ale zase naučí. :-) (smile emoticon) (jedna z mála, která mě donutila sáhnout na knížku dřív než o zápočtovém)
Studentský účet
banánů: 1181
14.11 2009
záleží s čím chceš srovnávat...pokud s ostatníma PrF, pak se jako nejnáročnější udává UK, poté Brno a dál raděj nemluvit...
pokud chceš srovnávat s jinými obory, pak obecně medicína a technické odvětví jsou nejnáročnější, někde uprostřed práva a pak pajdáky a pod jako nejméně náročné...
Myslím si, že úroveň studia v Brně je dobrá, ale samozřejmě hodně záleží i na studentovi, zda je ochoten se věnovat studiu i nad rámec povinností, či zůstává přez veškeré snahy vyučujcích vědomostmi neposkvrněn...
Studentský účet
banánů: 33
Náročnost studia
9.10 2009
Ahoj. Jak hodnotíte náročnost studia na vaší fakultě? Jakou úroveň má PF v Brně? :-) (smile emoticon)
Účet středoškoláka
banánů: -76
celkem příspěvků: 9; stránka: 1