Ahojte, pokud by tu byl někdo, kdo by se chtěl zbavit modelovek, tak je klidně ráda odkoupím za ňákou rozumnou cenu.....prostě bychom se domluvili, tak kdyžtak dejte vědět
Modelovky jsou jasná volba. Sice ti na masárně nedají u přijímaček ten samý příklad, ale jsou to podobné typy a když si předtím uděláš ty příklady v modelovkách, tak se budeš dobře orientovat. Navíc tě ty modelovky donutí projít vše co budeš u přijímaček potřebovat. Tak hodně štěstí
Nejlepší způsob přípravy je z modelových otázek z biologie,fyziky a chemie + nějaké doučování a opakování středsoškolské látky sa profesory z těchto předmětů. Příští rok budu také dělat zkoušky na LF MU na Všeobecné lékařství. Dělal jsem je i letos,ale nebyl jsem přijat. Pokud má někdo zájem o dalaší info
tak at mi napíše na ICQ 323926374
No ...na přijímačky se vubec netěšim,vubec nevim z čeho se mám učit a na jaokou školu to zkusit.Chtěla bych všeobecné lékařství možná nebo zubní lékařství.Neprodáváte někdo skripta?
Já se učila jen z testových otázek chemie, biologie, fyzika, ale nemela jsem na přijímacích zkouškách fyziku, delala jsem prijímačky na zdravotní laborant - kombinovaná forma. Ale jsem delší dobu ze školy, takže jsem si alepon precetla neco málo doporučené literatury. Každopádně otázky u přijímaček byly pouze lehce podobné, nikoliv stejné a nebylo to vube jednoduché. A také jsem chodila na doučování z chemie, což je mi ted k dobru.