Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Co ovlivní přijetí?

celkem příspěvků: 5; stránka: 1
Re: Co ovlivní přijetí?
6.10 2010
Strašně moc děkuju za informace, Pavle... ;-) (wink emoticon)
Nestudent
banánů: 42
6.10 2010
Na Masarykové fakultě a 2.lekařské v Praze se na výsledky ze střední vůbec nepřihlíží, tady berou lidi jen podle toho zda udělají dobře přijímací zkoušky. V případě 2.lékařské fakulty ti můžou, ale i nemusí být nějaké certifikáty k dobru jen pokud postoupíš do ústního kola a tam je zmíníš. Ovšem tady ti k dobru budou jen certifikáty, které se nějak týkají medicíny...(mám takový dojem)
S pozdravem Pavel .)
Studentský účet
banánů: 52
4.10 2010
Ahoj, Terezko,
takže certifikáty jsou mi k ničemu? Achjo... A co známky na výzu ze všech čtyř ročníků? Bere se na ně ohled? Díky za odpověď ;-) (wink emoticon)
Nestudent
30.8 2010
Ahoj, bohužel, mám pro tebe špatnou zprávu - na lékařské fakultě se bere ohled pouze na tvůj výsledek u přijímací zkoušky.
Já jsem měla několik certifikátů a když jsem psala na studijní oddělení, jestli to nějak ovlivní mé přietí/nepřijetí, dostala jsem odpověd, že nikoliv.
Takže se perfektně nauč fyziku, chemii a biologii...jiná cesta na Masárnu není ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 341
Co ovlivní přijetí?
12.8 2010
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli na LF (všeob. lékařství) se bere při přijetí studenta ohled na známky, které student měl na střední škole, na různých certifikátech nebo soutěžích, nebo jestli záleží jen na přijímačkách... Díky za odpovědi! ;-) (wink emoticon)
Nestudent
celkem příspěvků: 5; stránka: 1