Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

knihy

celkem příspěvků: 11; stránka: 1
Re: knihy
5.1 v 18:41
Zálěží na předmětu - z některých těch stohů knih, které jsou jako literatura předepsány v ISu na stránce předmětů, jsem někdy nepřečetla ani jednu a rozhodně to nevadilo, a u jiných jsem naopak nepřečetla jenom jednu a bylo to v troubě. Jak říká Tomáš - naštěstí jsou akční spolustudenti a ti případně knihu, která se sakra blbě shání, naskenují a někam nahodí :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 171
3.1 v 21:36
spoustu učebních materiálů lze stáhnout z internetových úložišť (ulož.to, atd) :-) (smile emoticon) tam člověk najde většinu věcí co hledá :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 1
4.12 2010
13.11.2010 18:27 moona.r napsal(a):
hodně knížek nebo skript se dá najít i v Moravské zemské knihovně...

Nj, ale kdo se tam má vyznat, bála bych se, že se tam ztratím:) (smile emoticon)))
Studentský účet
banánů: 233
13.11 2010
hodně knížek nebo skript se dá najít i v Moravské zemské knihovně...
Studentský účet
banánů: 47
10.6 2010
05.02.2010 20:04 PájaJ napsal(a):
Taky je dobrý si nejdřív ověřit, jestli tu knížku opravdu budete potřebovat. Já jsem si za tři roky studia nekoupila žádnou a nic se nedělo. Navíc se dá poměrně slušně obejít ve školní knihovně.

S tím souhlasím, dokonce ani na psaní delších prací jsem si nemusela nic kupovat, po Brně je sposta knihoven - doporučuju Knihovnu Jiřího Mahena, má hned několik poboček po celém městě
Studentský účet
10.6 2010
Plus na dvoře FF je malý obchůdek s použitými i novými knihami a skripty, akorát musíte být rychlejší než ostatní:) (smile emoticon)
Studentský účet
18.5 2010
Někdy knížky v elektronické podobě dají do ISu nebo Elfu přímo učitelé :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 30
9.2 2010
A také spousta knih je k sehnání v elektronické podobě k tisku, nebo koluji koplet okopírované verze, takže doporučuji se zeptat starších spolužáků.
Studentský účet
banánů: 307
5.2 2010
Taky je dobrý si nejdřív ověřit, jestli tu knížku opravdu budete potřebovat. Já jsem si za tři roky studia nekoupila žádnou a nic se nedělo. Navíc se dá poměrně slušně obejít ve školní knihovně.
Studentský účet
banánů: 629
18.1 2010
Také už jsem to vyzkoušela a všechno proběhlo v pořádku, včetně domluvy s prodávajícím a předáním. Při shánění starších knih také není špatné podívat se do internetových aukcí, dá se tam sehnat ledacos. Nevýhodou je pouze "příplatek" za poštovné, pokud není možné osobní předání.. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 647
knihy
8.12 2009
Ahojky,kdo si nechcete kupovat nove knihy k predmetu,ktery mate treba jen na semestr nebo na dva,tak nejlepe se shani od starsich spoluzaku a to primo v ISU,kde je na vyvesce podskupina inzerce a dalsi podskupina prodam/koupim a tam uz vse najdete. Ja tak vetsinu sehnala :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 210
celkem příspěvků: 11; stránka: 1