Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

test z dějina sportu

celkem příspěvků: 12; stránka: 1
Re: test z dějina sportu
8.2 2010
08.02.2010 18:19 Zelus napsal(a):
nečekej :-) (smile emoticon) ono kdyby to mělo tak být u všeho tak by museli zrušit všechny stránky ze kterých se dá cokoliv stáhnout :-D (teeth emoticon) a navíc - studijní materiály jsou všem spíš k dobru než ke škodě a já kdybych vydal nějaký skripta tak by to pro mě byla spíš čest že se to doporučuje na studentským serveru .-)

:-D (teeth emoticon) to je sice pravda, ale holt skripta většinou jsou vydaný a prodávají se za peníze. což je prvotní problém - ten dotyčnej na tom "tratí" že si někdo tu věc stáhne třeba tady ;-) (wink emoticon) :-) (smile emoticon)
Studentský účet tohoto fóra
banánů: 5003
8.2 2010
05.02.2010 20:37 Misha napsal(a):
přesně. ale čekám, kdy se potom začne víc šlapat... :-( (sad emoticon)

nečekej :-) (smile emoticon) ono kdyby to mělo tak být u všeho tak by museli zrušit všechny stránky ze kterých se dá cokoliv stáhnout :-D (teeth emoticon) a navíc - studijní materiály jsou všem spíš k dobru než ke škodě a já kdybych vydal nějaký skripta tak by to pro mě byla spíš čest že se to doporučuje na studentským serveru .-)
Studentský účet
banánů: 3984
5.2 2010
přesně. ale čekám, kdy se potom začne víc šlapat... :-( (sad emoticon)
4.2 2010
07.01.2010 19:35 Misha napsal(a):
mno... teoreticky by se semka neměly dávat věci, který jsou chráněný (což vydaný skripta jsou). Ale už tady je několik takových věcí... O:-) (smile emoticon)

teoreticky :-) (smile emoticon) ale prakticky to vždycky funguje jinak a v tomhle případě: ještěže (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 3984
8.1 2010
07.01.2010 19:35 Misha napsal(a):
mno... teoreticky by se semka neměly dávat věci, který jsou chráněný (což vydaný skripta jsou). Ale už tady je několik takových věcí... O:-) (smile emoticon)

Taky jsem neřekl, že je sem vložím ;-) (wink emoticon) Ale zkus mi napsat nějak jinak než tady...
Studentský účet
banánů: 2171
7.1 2010
6.1 2010 (naposledy upraveno 6.1 2010)
10.12.2009 11:16 PESI napsal(a):
nevíte kde bych mohl stáhnout skripta Přehled světových dějin sportu od Grexi ??? ;-) (wink emoticon)

Já je mam naskenované, ale myslím, že je to chráněno autorským právem, takže to sem nebudu vkládat veřejně. Zkus mne kontaktovat ;-) (wink emoticon) Případně, ať se k tomu vyjádří admin (jestli možné vložit nebo ne), nerad bych něco porušoval.
Studentský účet
banánů: 2171
10.12 2009
nevíte kde bych mohl stáhnout skripta Přehled světových dějin sportu od Grexi ??? ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 9
23.11 2009
18.11.2009 16:29 Misha napsal(a):
17.11.2009 16:16 poblinek napsal(a):
Otázky očekávej jakékoliv. Pan Grexa má na výběr otázek velkou fantazii. Z minulého roku si vzpomínám na otázky typu: na jakém nářadí se cvičilo v německém směru apod. :-) (smile emoticon) Doporučuji chodit na přednášky. Pokud bysi chtěl materiály z přednášek ráda pošlu.

Tak je prosím pošli (nahrej) sem na primáta. Určitě tím uděláš radost více lidem a jindy zase někdo jiný ti podobným způsobem taky pomůže... ;-) (wink emoticon)

Tak už je tam máš... :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 493
18.11 2009
17.11.2009 16:16 poblinek napsal(a):
Otázky očekávej jakékoliv. Pan Grexa má na výběr otázek velkou fantazii. Z minulého roku si vzpomínám na otázky typu: na jakém nářadí se cvičilo v německém směru apod. :-) (smile emoticon) Doporučuji chodit na přednášky. Pokud bysi chtěl materiály z přednášek ráda pošlu.

Tak je prosím pošli (nahrej) sem na primáta. Určitě tím uděláš radost více lidem a jindy zase někdo jiný ti podobným způsobem taky pomůže... ;-) (wink emoticon)
17.11 2009
Studentský účet
banánů: 493
test z dějina sportu
5.11 2009
Nevíte někdo jaké jsou otázky v testu z dějin sportu?
Studentský účet
banánů: 12
celkem příspěvků: 12; stránka: 1