Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Prospěchové stipendium

celkem příspěvků: 11; stránka: 1
Re: Prospěchové stipendium
25.1 v 18:17
Někdy na naší fakultě se dějí i zázraky a taky můžeš dostat prospěchové stipendium bez zažádání a bez požadovaného průměru....
Studentský účet
banánů: 9
21.11 2011
yes :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: -8
19.1 2011
Pre kazdeho co potrebuje vsetky info o tomto stipku, tento link by mal zodpovedat vsetky otazky ;-) (wink emoticon)
http://fsps.muni.cz/pages/normy_pdf/0901_Pravidla%20stip.programu-stipendia_prospechova.pdf
Studentský účet
banánů: 9
2.10 2010 (naposledy upraveno 2.10 2010)
09.10.2009 19:30 leoneon napsal(a):
Ahojky. Za jaký průměr můžu dostat prospěchové stipendium? Jaká je maximální částka? Díky

za průměr 1,4 až 1,5 se dostane 4000Kč, a pak asi 8000Kč za 1,3-1,4; 12000Kč za 1,2-1,3 atd...

Studentský účet
banánů: 705
6.8 2010
Njn, to je ten náš is..je tak obsáhlej že se v něm nedá nic najít :-D (teeth emoticon)
já jsem pro: v jednoduchosti je síla (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 3850
23.6 2010
20.06.2010 12:59 Zelus napsal(a):
16.06.2010 18:43 poblinek napsal(a):
Pokud dosahuje takového průměru tak jej dostanu automaticky? omlouvám se možná je to hloupá otázka, ale odpověď jsem nikde nenašla...

Myslím že ne, na všechno u nás musíš dávat žádost, i na normální ubytovací stipendium musíš v Isu naklikat a odeslat takže i u tohodle budeš muset :-) (smile emoticon)

Je fakt, že žádost podávám i když potřebuju rozsvítit světlo na záchodě, jen jsem žádný formulář na "klikání" nikde nenašla... :-( (sad emoticon)
Studentský účet
banánů: 487
20.6 2010
16.06.2010 18:43 poblinek napsal(a):
Pokud dosahuje takového průměru tak jej dostanu automaticky? omlouvám se možná je to hloupá otázka, ale odpověď jsem nikde nenašla...

Myslím že ne, na všechno u nás musíš dávat žádost, i na normální ubytovací stipendium musíš v Isu naklikat a odeslat takže i u tohodle budeš muset :-) (smile emoticon)
Studentský účet
16.6 2010
Studentský účet
banánů: 487
6.11 2009
To se taky samozřejmě liší škola od školy, taky každá škola má jiný posouzení známek, u MU se počítá průměr ze všech pokusů, takže když dostaneš na poprvý F a na podruhý A, tak se ti počítají obě známky...
Studentský účet
2.11 2009
Pravidla pro přiznání stipendia podle prospěchu v uplynulém ak. roce:
1. Kritériem pro přiznání stipendia jsou výsledky studia, kterých student dosáhl v posledních dvou ukončených semestrech studia (dále jen rozhodné období).
2. Do výsledků studia v rozhodném období se nezapočítává klasifikace a kredity za uznané předměty s výjimkou klasifikace a kreditů získaných se souhlasem FSpS na vysoké škole v České republice nebo v zahraničí.
3. Stipendium nebude přiznáno studentovi, který byl v rozhodném období v některém z předmětů hodnocen stupněm F, N, - (nedostavil se).
4. Pro přiznání stipendia musí být splněny podmínky:
a) průměrná klasifikace v rozhodném období nepřesáhla hodnotu 1,50 a
b) poměr počtu kreditů získaných v rozhodném období a průměrné klasifikace v rozhodném období je alespoň 40.
5. Student v rozhodném období nepřekročil standardní délku doby studia.

Stačí takhle? ;) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 69
Prospěchové stipendium
9.10 2009
Ahojky. Za jaký průměr můžu dostat prospěchové stipendium? Jaká je maximální částka? Díky
Účet středoškoláka
banánů: -96
celkem příspěvků: 11; stránka: 1