Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Náročnost studia

celkem příspěvků: 6; stránka: 1
Re: Náročnost studia
7.1 2011
nejnáročnější je boj s blby v podobě přednášejících, co nemaj na to s někým diskutovat a potom ti zákeřně škodí - nejlépe u závěrečných věcí, tam je to really chuťovka
další meganáročnost spočívá v boji s formálními požadavky byrokratů, kteří tě nenechaj přerušit studium, nutí tě ho platit, bez ohledu na to, že služby školy nijak nevyužíváš a bez ohledu na tvou fin. situaci

je to jen velkovýrobna studentíků, naprostá většina osobností z fss odešla - mnohem lepší je najít si stejný/podobný obor na nějaké malé fakultičce kdekoliv jinde
Studentský účet
banánů: 3
1.12 2010
Narocnost se hodne lisi obor od obrou ale souhlasim, co se tyce cetby - te je opravdu hodne asi vsude, takze sice nejsi ve skole po-pa od sedmi do sedmi, nicmene kdyz prijedes domu, stravis zbytek casu studovanim nejruznejsich publikaci a clanku. Taky je to hodne o tom nejen se nasrotit nazpamet poucky, ale take chapat, jak to pouzit v praxi, nebo aplikovat na nejruznejsi situace. Me to osobne hodne vyhovuje a jsem amximalne spokojena:) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 5
13.9 2010
Myslím, že FSS moc o biflování není. Chtějí spíše všeobecný přehled o věcech a dění kolem nás (když jsou to sociální studia) a také je tam opravdu celkem dost četby (i když to asi taky záleží na oboru a také předmětu).
Studentský účet
banánů: 511
12.9 2010
Tak obecně jsem slyšela od lidí, co studují na MU, že MU je hodně o biflování velkého množství textů nazpaměť a tím pádem náročnost je vysoká, ale samozřejmě závisí od oboru. Ale četla jsem, že kvalitou vzdělání je nejlepší univerzitou v ČR :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 444
28.10 2009
Ahojda, tak to je asi hodně individuálně, ale například já jsem spokojená, na mém oboru je hodně četby, takže více práce doma než ve škole, ale určitým způsobem mi to vyhovuje. Náročnost se odvíjí od předmětu a průměrně je tak na středu.
Studentský účet
banánů: 40
Náročnost studia
9.10 2009
Jak hodnotíte náročnost studia na vaší fakultě? Jak jste celkově spokojení se školou? Díky za odpověď...
Účet středoškoláka
banánů: -76
celkem příspěvků: 6; stránka: 1