Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

molekulární a obecná bio

celkem příspěvků: 5; stránka: 1
Re: molekulární a obecná bio
2.11 2010 (naposledy upraveno 2.11 2010)
Ahoj,
soubezne studium by melo smysl, pokud by se ty obory nejak vyrazne odlisovaly a take, pokud by Te nechteli napr. pustit na cviceni toho druheho oboru. U mol.biol a obecky soubezne studium podle me moc smysl nema, i tak si muzes zapsat predmety z obecky i kdyz budes chodit na mol.biol (v pripade potreby pozadas o vyjimku s udelenim souhlasu se zapisem).

Hlavni problem vidim v tom, ze budes muset pracovat na dvou bakalarskych pracech a pokud bys to s nimi myslela vazne a byly dost odlisne, tak Ti to vezme hodne casu (mozna i zbytecne). Je fajn popremyslet o tom, kdo to oceni, kdyz vystudujes dva velmi podobne obory (obecka je tusim pro studenty, kteri se jeste nerozhodli, kterou specializaci chteji studovat - napr. jako mol.biol).

Dostala jsem se ale na tenhle server az nyni a mezitim ses jiste rozmyslela sama - jak to dopadlo :) (smile emoticon)?

(sama jsem studovala soubezne mol.biol a mat.biol ;) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 10
25.6 2010
10.06.2010 17:31 monika.4077 napsal(a):
Ahoj. Tak jsem se dostala i na molekulární biologii a genetiku, i na obecnou biologii:) (smile emoticon). Zajímalo by mě, co si myslíte o souběžném studiu těchto dvou oborů? Dá se to zvládnout, nebo máte co dělat i s jedním, a považujete mě za blázna?
Dík za upřímné odpovědi:) (smile emoticon))

Jestli jsi zvyklá se průběžně aspoň trošku učit a nebudeš celý rok dohánět až o zkouškovém, tak to musí být v pohodě... Zkrátka, nic neobvyklého.
Studentský účet tohoto fóra
banánů: 2094
14.6 2010
hodně se to bude rozcházet až ve třeťáku, kde jsou předměty úplně jiné...
Studentský účet
banánů: 1934
11.6 2010 (naposledy upraveno 11.6 2010)
Ahoj, souběžné studium by mělo být bez problémů, protože hodně předmětů je společných pro oba obory.
Studentský účet
banánů: 528
molekulární a obecná bio
10.6 2010
Ahoj. Tak jsem se dostala i na molekulární biologii a genetiku, i na obecnou biologii:) (smile emoticon). Zajímalo by mě, co si myslíte o souběžném studiu těchto dvou oborů? Dá se to zvládnout, nebo máte co dělat i s jedním, a považujete mě za blázna?
Dík za upřímné odpovědi:) (smile emoticon))
Studentský účet
banánů: 49
celkem příspěvků: 5; stránka: 1