Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Zkouška a materiály

celkem příspěvků: 6; stránka: 1
Re: Zkouška a materiály
26.2 2010
Zdravím,
nemáte někdo materiály do užité chemie a to kapitolu o zelené chemii.Ve skriptech od Pichlera nic není.Dík
Studentský účet
banánů: 1
21.2 2010
Ahoj, nevíte jestli letos(max. začátek března) nebude vypsán ještě jeden termín. Doc. Pazdera z důvodu nemoci zrušil termíny 10 a 11 února a pak psal, že další termíny vypíše později, ale vypsal pouze jeden a ten se mě dost nehodil, ten den jsem měl další zkoušku.Díky
Studentský účet
2.2 2010
Nějaké materiály jsem dala sem.
No, chtěl vitamíny vzroce i dle názvu napsat, podrobnosti a každý úkol je dost obodovaný a zase tak moc jich tam není.
Studentský účet
banánů: 1585
20.1 2010
tou zkouškou jsem myslel kolokvium,podle toho co píšeš, to snad dám
děkuji za informace,
do biochemie jsi napsala, že to byl záhul, co tam bylo prosím tě?
Studentský účet
19.1 2010
Nevím jak zkouška, ale dnes jsem měla kolokvium.Byly jsme tam 3.Vzal si nás naráz.Dal nám každé 2 témata a pak na chvíli odešel.Až jsme to měly napsané, tak si to přečetl a na pár věcí se zeptal.Byly to vzorce a reakce hlavně.Ale zkoušení bylo krátké.Myslím, že u zkoušky to bude obdobné.Hodně štěstí :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 1585
Zkouška a materiály
26.12 2009
Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jak to chodí na zkoušce z užité chemie, jak dlouho zkouší, jestli je to v pohodě nebo záhul,pocity z vyučujícího apod.
Pokud jde o materiály k předmětu, nevíte o nějakých.
Díky
Studentský účet
celkem příspěvků: 6; stránka: 1