Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Stipendium na podporu ubytování

celkem příspěvků: 8; stránka: 1
Re: Stipendium na podporu ubytování
26.12 2011
v roce 2011 je ubytovaci stipendium 3000Kč
Studentský účet
banánů: 2
13.9 2011
myslím, že až od začátku listopadu. chodí i upozorňovací mail
Studentský účet
banánů: 1934
10.9 2011
nevíte ještě kdy přibližně se o stipendium musí zažádat? zatím sem tam dala číslo účtu, ale ještě mi to ukazovalo, že nelze podat řádost o stipendium
Studentský účet
banánů: 7
2.2 2011
Ahoj podmínky ubytovacího stipendia: "1. je studentem bakalářského, magisterského nebo doktorského studijního programu v prezenční formě studia
2.e zapsán ve studijním programu jako ve svém prvním studijním programu na vysoké škole v České republice, ledaže je zapsán ve svém prvním magisterském studijním programu navazujícím na studijní program bakalářský, jde-li o absolventa bakalářského studijního programu, nebo ve svém prvním doktorském studijním programu, jde-li o absolventa magisterského studijního programu. Nepřihlíží se ke studiu ve studijním programu, do něhož se uchazeč zapsal a které ukončil v období od 1. května do 30. října téhož kalendářního roku
3.nepřekročil standardní dobu stanovenou pro kterýkoli ze studijních programů, v nichž je souběžně zapsán
4.nemá trvalé bydliště na území Statutárního města Brna (okresu Brno-město)"
v bodě 1. ti už napovídá, že to platí pro všechny ročníky ;) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 1934
2.2 2011
Nikde jsem nenašla, co přesně ty podmínky jsou. Nemohl by to někdo shrnout? A prý se vyplácí jen první ročník, je to pravda?
Účet středoškoláka
banánů: 9
1.9 2010
letos to bylo koklem 3300, není to rozhodně moc, a zaplatíte tím nájem a něco málo vám zbyde (záleží samozřejmě na jeho výši). Já osobně dostávám peníze od našich, ale moc toho není, rozhodně si nemůžu vyzkakovat a to co dostanu pokreje nájem, doprava a jídlo. Na to kolem, si vydělám většinou přes léto na brigádě, přemýšlela jsem i o brigádě v brně, ale škola mě zatím celkem dost časově vytěžuje, takže by mi na to nezbylo moc času, uvidíme v budoucnu.
Studentský účet
banánů: 368
11.12 2009
To je pravda. Ale aspoň něco, já osobně dostávám peníze od našich, ale nezbývá mi už na různé knihy, spoléhám se na přednášky a materiály na ISu. Jsme na tom docela dobře. O svých bývalých spolužáků jsem jen namátkou zaslechla, že někteří z nich dostávájí úplný pakatel, pár stovek.
Studentský účet
banánů: 285
Stipendium na podporu ubytování
11.12 2009
V současné době se již vyplácí stipendium na podporu ubytování - samozřejmě těm, kteří splňují podmínky. Bohužel, částky jsou semestr od semestru nižší, letos něco málo přes 3.000 Kč. Pro příští semestr se dá očekávat další snížení a tak na toto stipendium již nelze spoléhat jako na spolehlivý prostředek ke zvýšení studentských příjmů. Jak platíte nájem? Pracujete, nebo vás podporují rodiče?
Studentský účet tohoto fóra
banánů: 2094
celkem příspěvků: 8; stránka: 1