Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

matika

celkem příspěvků: 9; stránka: 1
Re: matika
21.12 2011
Přípravný kurz z matematiky je dle mého názoru zbytečný. Na internetu jsou vzorové testy, které se od přijímacího řízení skoro vůbec neliší (max. 5 příkladů z 20). Pokud je člověk nechápavější, stačí když mu to vysvětlí nějaký kamarád - můj názor.
Studentský účet
banánů: 1000
13.12 2011
take si myslím že přípravka je dobrá.... já jsem sice nedělala přímačky ale pak jsem absolvovala kurz reptitoria ze středoškolsské matiky a celkem to pomohlo že jsem si oživila vše
Studentský účet
banánů: 31
24.6 2011
Já jsem chodila na stavební průmyslovku a ani jsem se na přímačky z matiky neučila a zvládla jsem to. Akorát jsem koukla na příklady na webu abych věděla jak to zhruba vypadá.
Studentský účet
banánů: -2
17.7 2010
Ono záleží na jakou školu chodíš, když se budeš na vysokou školu hlásit z průmyslovky nebo z gymplu tak s matikou u přijímaček by neměl být problém a mělo by stačit si projít jen ty příklady co jsou vyvěšeny na web stránkách. Pokud půjdeš na VŠ třeba z textilní školy popř. z učňáku tak si myslím, že by tahle přípravka z matiky byla jen ku prospěchu :-) (smile emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 60
22.2 2010
Já na přípravu z matiky nechodila. Jenom jsem si koupila knížku o přípravě k přímačkám, kde je pěkně popsaný učivo + vzorové písemky. A bohatě mi to stačilo. Matika byla pro mě jednoduchá :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 279
22.2 2010
Připravka z matematiky je super, zopakuješ si učivo a pak už stačí jen si příklady propočítat těsně před příjmačkama. Doporučovala bych ji všem.
Studentský účet
banánů: 1
22.2 2010
Připravka z matematiky je super, zopakuješ si učivo a pak už stačí jen si příklady propočítat těsně před příjmačkama. Doporučovala bych ji všem.
Studentský účet
banánů: 1
13.2 2010
Na přípravku z matematiky jsem nechodila. Docela toho lituji, protože to, co se tam učili, bylo ku prospěchu. Přišlo mi, že přijímačky z matematiky byly o dost těžší než z jazyka. Takže matematice bych věnovala teď být Vámi více času. Není to sranda. Ale za zkoušku to stojí. Jinak matematika zde je docela těžká,ale gympláci s ní nemají problém.
Studentský účet
banánů: 16
matika
2.10 2009
To záleží na každým z vás. Já jsem třeba chodila na přípravku z matiky. Bylo to spíš takový opakování, ale doma jsem se pak už na přijímačky moc neučila. A poslední hodinu nám dali na vyzkoušení ukázkový test. A u přijímaček pak byl dost podobný.
Studentský účet
banánů: 1138
celkem příspěvků: 9; stránka: 1