Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Materiály - vkládání & hodnocení

celkem příspěvků: 1; stránka: 1
Materiály - vkládání & hodnocení
22.1 v 00:25
Vkládání:
Po vložení nového materiálu se mi ve většině případů stává, že v aktualitách je na tento můj nahraný materiál chybný odkaz. Ten přesměrovává na nějaký úplně cizí soubor. Je to ale problém odkazu jen v sekci aktuality. Když si daný materiál vyhledám v dotyčném předmětu, pod který spadá, je odkaz vpořádku.
Hodnocení:
Četl jsem, že hodnocení materiálu má mít vliv na počet obdržených banánů (0,1-0,5) při jeho stažení jiným uživatelem. Toto hodnocení však v současné době nehraje žádnou roli a za každé stažení autor materiálu, nebo přinejmenším já, dostanu vždy 0,1 banánu. Nevím, jestli se něco změnilo v pravidlech, o čemž jsem se však nedočetl, ale bylo by fajn hodnocení materiálu promítnout do přidělování odmněn(banánů).
Dále bych měl k hodnocení ještě jednu výhradu. Je to spíše kosmetická chyba, ale proč na ni neupozornit. Případná oprava pak bude na webmasterovi. Při hodnocení materiálu je možnost v rolovacím seznamu na výběr známka od 1 do 5. Následuje slovo "banánů" a tlačítko "Hodnotit". Právě tučně psané slovo "banánů" je zde naprosto nadbytečné a zavádějící.
Studentský účet
banánů: 1170
celkem příspěvků: 1; stránka: 1