Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Materiály k učení na přijímačky

celkem příspěvků: 7; stránka: 1
Re: Materiály k učení na přijímačky
17.5 2011
Doporucuju skripta Lekarska chemie I.+II. na vetsinu otazek(mozna na vsechny) z chemie tam najdete odpoved.
Studentský účet
banánů: 25
5.1 2011
Ahojte, pokud by tu byl někdo, kdo by se chtěl zbavit modelovek, tak je klidně ráda odkoupím za ňákou rozumnou cenu.....prostě bychom se domluvili, tak kdyžtak dejte vědět :-) (smile emoticon)
Účet středoškoláka
banánů: 109
3.10 2010
Modelovky jsou jasná volba. Sice ti na masárně nedají u přijímaček ten samý příklad, ale jsou to podobné typy a když si předtím uděláš ty příklady v modelovkách, tak se budeš dobře orientovat. Navíc tě ty modelovky donutí projít vše co budeš u přijímaček potřebovat. Tak hodně štěstí;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 52
19.12 2009
Nejlepší způsob přípravy je z modelových otázek z biologie,fyziky a chemie + nějaké doučování a opakování středsoškolské látky sa profesory z těchto předmětů. Příští rok budu také dělat zkoušky na LF MU na Všeobecné lékařství. Dělal jsem je i letos,ale nebyl jsem přijat. Pokud má někdo zájem o dalaší info
tak at mi napíše na ICQ 323926374 :-) (smile emoticon)
Účet středoškoláka
banánů: 10
17.11 2009
No ...na přijímačky se vubec netěšim,vubec nevim z čeho se mám učit a na jaokou školu to zkusit.Chtěla bych všeobecné lékařství možná nebo zubní lékařství.Neprodáváte někdo skripta?
Účet středoškoláka
banánů: 13
8.11 2009
Já se učila jen z testových otázek chemie, biologie, fyzika, ale nemela jsem na přijímacích zkouškách fyziku, delala jsem prijímačky na zdravotní laborant - kombinovaná forma. Ale jsem delší dobu ze školy, takže jsem si alepon precetla neco málo doporučené literatury. Každopádně otázky u přijímaček byly pouze lehce podobné, nikoliv stejné a nebylo to vube jednoduché. A také jsem chodila na doučování z chemie, což je mi ted k dobru.
Studentský účet
banánů: 18
Materiály k učení na přijímačky
9.10 2009
Jaké materiály jste používali k učení na přijímačky? Stačí se učit z maturitních otázek, nebo si musím koupit nějaké knížky?
Účet středoškoláka
banánů: -96
celkem příspěvků: 7; stránka: 1