Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Materiály k učení na přijímačky

celkem příspěvků: 8; stránka: 1
Re: Materiály k učení na přijímačky
30.7 2011
Doporučuju projít si testy z minulých let, hodně úloh je podobných nebo založených na stejném principu. Pokud už bych volila nějaký přípravný kurz, tak asi jedině ten přímo od masaryčky pro TSP. Ostatní kurzy mi připadají dobré na OSP, ale TSP se tam vůbec neřeší. Většina úloh u TSP mi připadá odlišná od OSP, jsou podle mě více o logice a nedá se úplně naučit typizované příklady jako u OSP.
Studentský účet
banánů: 41
15.7 2011
A ještě k těm kurzům - nemyslím si, že je to dobrý nápad, třeba na SCIA ano, tam vás naučí přesně jak kterou úlohu vyřešit a vy tento postup můžete úplně stejně aplikovat na jinou úlohu podobného typu. U TSP to není jen tak jednoduché a naučit se nějaké metody řešení většinou nestačí. Na to vám žádný kurz moc nepomůže, je to jen žrout peněz a času. Můžu potvrdit, že spoustu známých, kteří nikdy žádný podobný kurz neabsolvovali, ale připravovali se z minulých verzí TSP, tak dali zkoušky s přehledem. Takže hodně štěstí!! 8-) (shade emoticon)
Studentský účet
banánů: 18
15.7 2011
Tak úplně nejlepší je samozřejmě procvičování minulých verzí TSP. já jsem měla k dispozici navíc dvě knížky: Testy obecných studijních předpokladů a základy logiky - vřele doporučuju, knížka je sice hodně lehká, ale vychází docela z TSP. A druhou - TESTY- Studijní předpoklady a logika(Kouřilová, Caha, Caha) - tato knížka je strašně drahá, složitá a s TSP skoro vůbec nesouvisí, takže nedoporučuju.
A propos, obě tyto knížky vlatním, jsou v perfektním stavu, takže klidně prodám za dobrou cenu. ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 18
15.3 2011
k přípravě využívám výbornou knížku.. matematika v testech studijních předpokladů.. doporučuji :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 22
23.11 2010
Procvičovat si TSP nic jiného nepomůže
Studentský účet
banánů: 110
8.11 2010
¨Já bych zas jako přípravu doporučila kurzy od Tutoru, přihlásit se a začít co nejdřív, aby ti zbylo nejen dost času na naučení se principu řešení úloh,ale především na procvičování.
Studentský účet
banánů: 328
13.2 2010
Ahoj :) (smile emoticon)
Co se týče ESF obecně, tak k přijetí je potřba zvládnout TSP (test studijních předpokladů). Samozřejmě u některých oborů to může být jinak a může být něco navíc ;-) (wink emoticon)
Já se na TSP připravovala pomocí internetových kurzů Aleph, doporučuju (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 50
Testové otázky k přijímačkám
9.10 2009
Jaké materiály jste používali k učení na přijímačky? Stačí se učit z maturitních otázek, nebo si musím koupit nějaké knížky?
Účet středoškoláka
banánů: -96
celkem příspěvků: 8; stránka: 1