Nedoporučuji koleje BCD, pokud se chceš i učit nebo se občas i vyspat, to tam moc nejde. Ideální je kolej E, popř. i A, ale tam je nějak smlouva na delší dobu, je to spíš pro doktorandy.
Nedoporučuji koleje BCD, pokud se chceš i učit nebo se občas i vyspat, to tam moc nejde. Ideální je kolej E, popř. i A, ale tam je nějak smlouva na delší dobu, je to spíš pro doktorandy.
já měla tu čest pár měsíců bydlet na intru. Je to mnohem lepší, protože jsi obklopena spolužáky. Takže je zábava, poradíte si když něco nevíte a upevňuje to vztahy. Taky tě to donutí se učit, ale taky naopak tě to může táhnout ven s lidma. Je to dost individualni.
zdravím, zajímalo by mně jak jste na tom se spokojeností na kolejích. Všimla jsem si že jsou od A až po J?? To je hodně, které jsou nejlepší a naproti tomu cenově nejpřístupnější? Dívala jsem se na cenník i fotografie, ale nic mi to neřeklo, takže by mně zajímal váš názor. Popřípadě srovnání jestli jste bydleli na kolejích a teď už jste třeba na privátě, v čem cítite výhody/nevýhody atď. Nemám se studiem mimo domov zkušenosti, takže bych přivýtala jakékoliv vaše rady a zkušenosti. Děkuji