Koleje

celkem příspěvků: 4; stránka: 1
Re: Koleje
26.2 v 18:18
17.12.2009 10:58 camka napsal(a):
Nedoporučuji koleje BCD, pokud se chceš i učit nebo se občas i vyspat, to tam moc nejde. Ideální je kolej E, popř. i A, ale tam je nějak smlouva na delší dobu, je to spíš pro doktorandy.

To si můžu vybrat? Já myslela, že mi ji přidělí :) (smile emoticon)
Účet středoškoláka
banánů: 139
17.12 2009
Nedoporučuji koleje BCD, pokud se chceš i učit nebo se občas i vyspat, to tam moc nejde. Ideální je kolej E, popř. i A, ale tam je nějak smlouva na delší dobu, je to spíš pro doktorandy.
Studentský účet
banánů: 12
26.11 2009
Ahoj,

já měla tu čest pár měsíců bydlet na intru. Je to mnohem lepší, protože jsi obklopena spolužáky. Takže je zábava, poradíte si když něco nevíte a upevňuje to vztahy. Taky tě to donutí se učit, ale taky naopak tě to může táhnout ven s lidma. Je to dost individualni.
Účet středoškoláka
banánů: 139
Koleje
16.11 2009
zdravím, zajímalo by mně jak jste na tom se spokojeností na kolejích. Všimla jsem si že jsou od A až po J?? To je hodně, které jsou nejlepší a naproti tomu cenově nejpřístupnější? Dívala jsem se na cenník i fotografie, ale nic mi to neřeklo, takže by mně zajímal váš názor. Popřípadě srovnání jestli jste bydleli na kolejích a teď už jste třeba na privátě, v čem cítite výhody/nevýhody atď. Nemám se studiem mimo domov zkušenosti, takže bych přivýtala jakékoliv vaše rady a zkušenosti. Děkuji :-) (smile emoticon)
Účet středoškoláka
banánů: 51