Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Katedra filozofie a společenských věd

celkem příspěvků: 2; stránka: 1
Re: Katedra filozofie a společenských věd
24.1 2010
23.01.2010 11:02 klemicka napsal(a):
Ahoj, uvažuji o studiu na této katedře. Mohli byste mi prosím napsat nějaké info o tom, jak jste spokojeni s úrovní výuky, kvalitou vyučujících a i využitelností nabytých znalostí? Prostě takové shrnutí? Moc byste mi pomohli... Já letos odešla ze soukromého UJAKu, kvůli špatné úrovni, tak se nechci znovu spálit...
Děkuji mockrát. ;-) (wink emoticon)

Ahoj, sice na katedře přímo nestuduji, ale myslím, že mohu jen doporučit, vyučující jsou převážně mladí doktoři, kterým nechybí elán a chuť učit a dělat vědu, byla založena řada pracovišť v rámci výuky filosofie na FF, nyní získali akreditaci mgr. oboru filosofie, takže asi tak.
Využitelnost nabytých znalostí je u humanitního oboru tohoto zaměření asi vždy věcí diskutabilní. Ale to je všude.

:-) (smile emoticon)
Moderátor
banánů: 60
Katedra filozofie a společenských věd
23.1 2010
Ahoj, uvažuji o studiu na této katedře. Mohli byste mi prosím napsat nějaké info o tom, jak jste spokojeni s úrovní výuky, kvalitou vyučujících a i využitelností nabytých znalostí? Prostě takové shrnutí? Moc byste mi pomohli... Já letos odešla ze soukromého UJAKu, kvůli špatné úrovni, tak se nechci znovu spálit...
Děkuji mockrát. ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 19
celkem příspěvků: 2; stránka: 1