Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Možnosti uplatnění

celkem příspěvků: 6; stránka: 1
Re: Možnosti uplatnění
21.10 2010
Pokud já vím, tak se praxe ze SŠ neuznávají. Pže byly plněné v době přes půl roku, pokud ne, možná ji uznají. :-) (smile emoticon)
Co se týče uplatnění, pokud nechcete specializaci bo pokračovat v oboru, ministerstvy berou studenty VŠ, je jedno co za studovaný obor, hlavně, že je titul.
Studentský účet
banánů: 487
20.10 2010
Jaká je praxe s oborem PÚPN? Máme nějakou praxi od školy, nebo si ji hledá každý sám??? A v které přesnější oblasti si praxi můžem najít?
Studentský účet
banánů: 0
14.7 2010
Tohle by mě taky hodně zajímlo, jak hodně dobré může bý pracovní uplatnění po studiu na PÚPN.
A stává se že někdo nabídne možnost spolupráce už na fakultě - myslím nějaký trh práce atd.
Studentský účet
banánů: 331
1.11 2009
A pokud budeš dělat specializaci, jako třeba já, tak bych ti doporučila ministerstva, pokud budeš mít titul, tak tě vezmou všema deseti.
Studentský účet
banánů: 487
12.10 2009
No nemam žádné konkrétní informace, ale dneska je hledání práce hodně o titulech a pak je ejdno z jaký školy. Ing je ing ať je JCU nebo odjinud, pokud nejdeš dělat specializaci, je to jedno.
Studentský účet
banánů: 916
Možnosti uplatnění
11.10 2009
Jaké jsou možnosti uplatnění po vystudování zemědělky na JCU? Nevíte, jaká je průměrná výška platu?
Účet středoškoláka
banánů: -83
celkem příspěvků: 6; stránka: 1