na obor Socialni prace ve veřejné správě sme je dělali z dějáku, základy spol.věd, všeobecný přehled a pár otázek tam bylo i z compů... ale nic moc těžkého to nebylo.
Ahoj jak už je tady zmíněno hlavně to záleží podle oboru. Ale musím říct, že třebas mi jsme dělali příjmačky pouze ze všeobecnýho přehledu (100otázek). Například na oboru Rehabilitace se pokud vím dělají příjmačky z veřejného zdravotnictví, ochrany veřejného zdraví a metod sociální práce (jedná se o navazující studium). Bližší informace najdeš na www.zsf.jcu.cz a dáš si informace pro zájemce o studium tam se proklikáš na co potřebuješ.
Na obor Ošetřovatelství se přijímačky dělají z biologie a všeobecného přehledu.Biologie byla vcelku jasná,ale všeobecný přehled byl docela dobrá komedie Od pravěku po současnost a to v rozsahu dějepis,umění, náboženství,filozofie,sociologie,politika..
Ahoj, co jsem tak koukala, tak na většinu oborů jsou přijímačky z biologie a chemie a ten třetí okruh je různý(psychologie, talentovky...).Okruhy najdeš na netu fakulty podle oboru.
Ahojky ahojky. No nevím ale to musíš přesněji specifikovat na jakej obor by jsi chtěla jít. Já jsem je třeba dělal z radiologie, biologie a chemie. Dobrej opruz co?