Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Z jakých předmětů se skládají přijímačky?

celkem příspěvků: 7; stránka: 1
Re: Z jakých předmětů se skládají přijímačky?
31.3 2011
na obor Socialni prace ve veřejné správě sme je dělali z dějáku, základy spol.věd, všeobecný přehled a pár otázek tam bylo i z compů... ale nic moc těžkého to nebylo. ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 22
14.4 2010
Na radiologického asistenta se dělají z fyziky!, biologie a všeobecky.
Poměr 50, 50, 100. Rozsah - učivo gymnázia. (i) (lightbulb emoticon)
Studentský účet
banánů: 254
11.3 2010
Ahoj jak už je tady zmíněno hlavně to záleží podle oboru. Ale musím říct, že třebas mi jsme dělali příjmačky pouze ze všeobecnýho přehledu (100otázek). Například na oboru Rehabilitace se pokud vím dělají příjmačky z veřejného zdravotnictví, ochrany veřejného zdraví a metod sociální práce (jedná se o navazující studium). Bližší informace najdeš na www.zsf.jcu.cz a dáš si informace pro zájemce o studium tam se proklikáš na co potřebuješ. (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 28
1.11 2009
Na obor Ošetřovatelství se přijímačky dělají z biologie a všeobecného přehledu.Biologie byla vcelku jasná,ale všeobecný přehled byl docela dobrá komedie :-) (smile emoticon) Od pravěku po současnost a to v rozsahu dějepis,umění, náboženství,filozofie,sociologie,politika..
Studentský účet
banánů: 41
1.11 2009
Ahoj, co jsem tak koukala, tak na většinu oborů jsou přijímačky z biologie a chemie a ten třetí okruh je různý(psychologie, talentovky...).Okruhy najdeš na netu fakulty podle oboru. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 60
28.10 2009
Ahojky ahojky. No nevím ale to musíš přesněji specifikovat na jakej obor by jsi chtěla jít. Já jsem je třeba dělal z radiologie, biologie a chemie. Dobrej opruz co? ;-( (cry emoticon)
Studentský účet
banánů: 92
Z jakých předmětů se skládají přijímačky?
11.10 2009
Ahojky. Chtěla bych se zeptat, z čeho se na vaší fakultě skládají přijímačky? Děkuji za odpověď
Účet středoškoláka
banánů: -96
celkem příspěvků: 7; stránka: 1