Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Z čeho se skladají přijímačky?

celkem příspěvků: 6; stránka: 1
Re: Z čeho se skladají přijímačky?
24.7 2011
AHuj. Nu já dělala příjmačky letos a byly jiné. Dělala jsem na Soc. a Charitativní činnost a tam např. byl jazykový test stejný, to ano. Pak ale následoval další a ten se vztahoval k výtahu, konkrétně se jednalo o text z doporučené literatury, a k němu se vázalo asi tak 32 otázek a jen málokterá byla z okruhu všeobecných znalostí bo vlastního názoru. Loni byl navíc i psychotest, teď ale ne. Vše se trochu ztížilo, možná díky státním maturám. Co se týče pohovoru tak otázky např. na Boha, praxi, v kombinovaném studiu třeba na zaměstnání, otázka dobrovolnictví - altruismus nebo egoismus?,dále pak třeba charitativní organizace apod.. Ale záleží tedy na oboru. Já popsala ten svůj. Hlavně bejt v klidu a snažit se nemlčet. A taky slušné oblečení potěší. JIank dalším držím držím palečky a hlavně klid a nohy v teple. ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 244
2.2 2010
joo, pravda, zapomnela jsem na jazykovy test, vyber AJ nebo NJ, jde o clanek, ktery si prectes a na konci je zhruba 10 otazek a vyberes zda je otazka pravda/lez..
Studentský účet
banánů: 21
2.2 2010
joo, pravda, zapomnela jsem na jazykovy test, vyber AJ nebo NJ, jde o clanek, ktery si prectes a na konci je zhruba 10 otazek a vyberes zda je otazka pravda/lez..
Studentský účet
31.1 2010
ještě je zde test z jazyka.
Studentský účet
banánů: 51
25.1 2010
Ahoj, prijimaci rizeni je na TF formou testu, zalezi na oboru, ktery budes chtit studovat..potkat Te muze, oborovy test, test vseobecnych znalosti, test psychologicky, dale pohovor a to je asi vsechno..na oborovy test je dobre precist doporucovanou literaturu, na vseobecny ani nevim, je treba mit prehled o aktualnim deni doma, ve svete, poznatky z dejin, literatury, filmu, zemepisu proste takovy mismas vseho, psychologicky test se sklada zhruba z 50-ti otazek jestli si dobre pamatuji a jde o doplnovani symbolu neco jako IQ test, cas byva okolo 20-ti minut, na ostatni si nejsem jista ale max. hodinu..no a u pohovoru je dulezite vedet proc chci studovat dany obor, jake mam k tomu predpoklady, co me laka, co ocekavam, cemu bych se chtela venovat, nejake zkusenosti apod. nektere testy jsou ke stazeni na strankach TF pro predstavu jak test vypada.. kdyby Te zajimalo cokoli jineho nevahej mne kontaktovat..hodne stesti
Studentský účet
Z čeho se skladají přijímačky?
11.10 2009
Ahojky. Chtěla bych se zeptat, z čeho se na vaší fakultě skládají přijímačky? Děkuji za odpověď
Účet středoškoláka
banánů: -96
celkem příspěvků: 6; stránka: 1