Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Zkouška z Úvodu do studia literatury

celkem příspěvků: 9; stránka: 1
Re: Zkouška z Úvodu do studia literatury
7.2 v 21:06
Ahoj, já dělala zkoušku u prof. Zelenky. Na první pokus jsem jí neudělala, ale nemůžu říct, že by to bylo kvůli panu profesorovi, že by nějak potápěl a vychutnával si nevědomost nebo tak. Opravdu nepodceňte přípravu a kdo půjdete k prof. Zelenkovi určitě se pořádně naučte časoměrný verše (na tom jsem právě pohořela). Jinak u zkoušky je fajn, rozhodně působí příjemně, není arogantní a nepovyšuje se. Hodně štěstí všem, které to ještě čeká :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 45
6.2 v 14:43
Zdravím..letos jsem dělala zkoušku u docenta Bíny, a můžu říct, že ač se na seminářích chová dost nepříjemně, a člověk si tam přijde jako hlupák, u zkoušky byl naprosto úžasný..nikdo si na něj nemohl stěžovat, byl příjemný, nesnažil se nachytat, bylo to fajn..to samé říkali i o profesorovi Zelenkovi ti, kteří byli u něj..Pro mě byla tahle zkouška rozhodně příjemná (divné, že?)
Studentský účet
banánů: 43
1.9 2010
Je důležitá příprava, ale trocha toho štěstíčka je taky potřeba. Doporučuji koupit skripta a minimálně týden tomu věnovat. Platí zde léty prověřené pravidlo: "Těžko na cvičišti, lehko na bojišti!" :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: -3
1.7 2010
Estetično, estetično, estetično...ale nějak se to dá :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: -17
30.6 2010
Prof. Zelenka byl super, absolutně si nemůžu stěžovat. Kdo nepodcení učení před zk, nemůže neudělat.. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 213
29.5 2010
pohoda. Bude hůř.
Studentský účet
banánů: 42
12.4 2010
Tak to jsi dobrá, já jsem měl u zkoušky Dr. Bínu a nakonec to taky docela šlo ... ;-) (wink emoticon)
Studentský účet tohoto fóra
banánů: 274
17.2 2010
Příprava je náročnější. Na semináře i při zkoušení jsem měla prof. Zelenku, což bylo super, on je fakt zlatíčko, ale učila jsem se na to asi 10 dní. Nakonec se to vyplatilo, dostala jsem 1 :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 1769
Zkouška z Úvodu do studia literatury
1.11 2009
Co si myslíte o této křížkové zkoušce z předmětu do Úvod do studia literatury? Dá se zvládnou levou zadní, nebo příprava bude náročnější, než na ostatní zkoušky? (i) (lightbulb emoticon)
Studentský účet tohoto fóra
banánů: 274
celkem příspěvků: 9; stránka: 1