Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Přípravné kurzy

celkem příspěvků: 4; stránka: 1
Re: Přípravné kurzy
7.11 2009
31.10.2009 16:29 mar.sta napsal(a):
Já budu zastupovat společenské vědy a jazyky. Přípravný kurz jsem neavštěvoval, ale fakulta, jako součást přijetí vyžadovala tzv. nadstandartní zájem u obor (konkrétně u ČJ - účast na lingvistických a literárních soutěží, publikace v tisku, aj, u SP - účast na seminářích, veřejně prospěšné akce aj.) Jinak mě stačila domácí příprava a abych odpověděl a otázku s těmi kurzy, mám pocit, že PF nepořádá žádné konkrétní přípravné kurzy na přímají řízení. :-( (sad emoticon)

Nee, můžu potvrdit že PF nepořádá žádné přípravné kurzy :( (sad emoticon)
Moderátor tohoto fóra
banánů: 1173
31.10 2009
Já budu zastupovat společenské vědy a jazyky. Přípravný kurz jsem neavštěvoval, ale fakulta, jako součást přijetí vyžadovala tzv. nadstandartní zájem u obor (konkrétně u ČJ - účast na lingvistických a literárních soutěží, publikace v tisku, aj, u SP - účast na seminářích, veřejně prospěšné akce aj.) Jinak mě stačila domácí příprava a abych odpověděl a otázku s těmi kurzy, mám pocit, že PF nepořádá žádné konkrétní přípravné kurzy na přímají řízení. :-( (sad emoticon)
Moderátor tohoto fóra
banánů: 271
30.10 2009
No já jsem začal chodit na pedák po střední průmyslové škole strojní a elektrotechnické , kde nás dost trápili s matikou a fyzikou, proto jsem se dal tenkrát na pedáku ještě na neučitelský obor "Měřící a výpočetní technika" (nyní už je obor přemístěn na přírodovědeckou fakultu), je pravda, že jsem na střední v posledním ročníku chodil ještě na kroužek fyziky a matiky, ale jen kvůli benefitům k přijímačkám (dostaneš za to body u přijímaček navíc). Nevím jak je to u společenských věd a jazyků apod. , ale ze své střední školy jsem na pedáku s matikou a fyzikou neměl takřka problém. Takže přípravné kurzy se ti hodí jak vědomostně (pokud je tedy neflákáš), tak i bodově k přijímačkám (Y) (thumbs_up emoticon)
Moderátor tohoto fóra
banánů: 1173
Přípravné kurzy
11.10 2009
Ahojky. Chtěla bych se zeptat, jestli fakulta pořádá nějaké přípravné kurzy? Chodili jste na přípravné kurzy nebo vám stačila domácí příprava? Díky, Kikca
Účet středoškoláka
banánů: -115
celkem příspěvků: 4; stránka: 1