Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Opisování u přijímaček

celkem příspěvků: 9; stránka: 1
Re: Opisování u přijímaček
24.6 2011
Myslím že opisování je zbytečný. Ten test nijak těžkej nebyl a navíc člověk nemůže vědět jestli nemají ostatní jinou variantu testu. Takže raději to dělat poctivě. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: -2
18.6 2011
Můj přijímací test byl skoro stejný, jako byl ukázkový test na stránkách fakulty..jen změnili čísla, takže si to stačí projít a pak nebude zapotřebí opisovat :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 463
17.7 2010
Tak opisovat u přijímaček se jistým způsobem dá, ale kdo ti zaručí, že ten od koho opisuješ to má dobře, když ho neznáš. Nemůžeš vědět jak na tom se znalostmi je. Ale když si projdeš testy z přijímaček co jsou zveřejněny na stránkách univerzity tak určitě nebudeš mít problém a opisování nebude potřeba ;) (wink emoticon) :-) (smile emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 60
9.3 2010
Myslím, že opisování není moc šťastné řešení. Podle mě ty příjmačky nejsou tak hrozný pokud si vyzkoušíte nějaké testy, které jsou na stránkách jcu, tak jsou skoro pořád stejné.
Studentský účet
banánů: 1
11.1 2010
tak samozřejmě že dozorující nespí, nebo si nečte noviny, ale nepřijde mi že by byly těžký. :-) (smile emoticon) a pakliže přijímačky uděláte a nepřijmou vás máte nárok požádat o přezkoumání přijímacího řízení. zkuste napsat do žádosti na konec "na přijetí na tento obor trvám" docela to pomáhá. (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 25
14.12 2009
Přijímačky byly lehký, přišlo mi zbytečný opisovat - navíc opisovat, když s tím mám špatný zkušenosti je podle mě blbost. ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 94
31.10 2009
Jo ale bacha! Ty testy kolikrát vypadají, že jsou stejné, ale liší se!!! Oprvdu to jen tak mrknutím oka nezjistíte! To oni umí :-D (teeth emoticon)
Moderátor
banánů: 11345
16.10 2009
Já jsem něco opsala od kluka sedící přede mnou. Kroužkují se správné odpovědi černou fixou, takže je to krásně vidět a když si ty testy dá kousek stranou, je to vidět ještě více
Studentský účet
banánů: 88
Opisování u přijímaček
11.10 2009
Ahoj. Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s opisováním u přijímaček. Kontrolují to hodně? Máte nějaké tipy, jak to udělat nebo kam si v posluchárně sednout?
Účet středoškoláka
banánů: -105
celkem příspěvků: 9; stránka: 1