Myslím že opisování je zbytečný. Ten test nijak těžkej nebyl a navíc člověk nemůže vědět jestli nemají ostatní jinou variantu testu. Takže raději to dělat poctivě.
Můj přijímací test byl skoro stejný, jako byl ukázkový test na stránkách fakulty..jen změnili čísla, takže si to stačí projít a pak nebude zapotřebí opisovat
Tak opisovat u přijímaček se jistým způsobem dá, ale kdo ti zaručí, že ten od koho opisuješ to má dobře, když ho neznáš. Nemůžeš vědět jak na tom se znalostmi je. Ale když si projdeš testy z přijímaček co jsou zveřejněny na stránkách univerzity tak určitě nebudeš mít problém a opisování nebude potřeba
Myslím, že opisování není moc šťastné řešení. Podle mě ty příjmačky nejsou tak hrozný pokud si vyzkoušíte nějaké testy, které jsou na stránkách jcu, tak jsou skoro pořád stejné.
tak samozřejmě že dozorující nespí, nebo si nečte noviny, ale nepřijde mi že by byly těžký. a pakliže přijímačky uděláte a nepřijmou vás máte nárok požádat o přezkoumání přijímacího řízení. zkuste napsat do žádosti na konec "na přijetí na tento obor trvám" docela to pomáhá.
Já jsem něco opsala od kluka sedící přede mnou. Kroužkují se správné odpovědi černou fixou, takže je to krásně vidět a když si ty testy dá kousek stranou, je to vidět ještě více
Ahoj. Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s opisováním u přijímaček. Kontrolují to hodně? Máte nějaké tipy, jak to udělat nebo kam si v posluchárně sednout?