Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Postup do 2. ročníku

celkem příspěvků: 7; stránka: 1
Re: Postup do 2. ročníku
25.4 2011
Nevíte jak to bude s tim zápočtem z programování VBA?? jestli snížej nároky aspon. Velká většina lidí to prostě nedává
Studentský účet
banánů: 161
12.8 2010
Od nás dávali třeba termín navíc z tý první fyto. Tak jedině se zkusit zeptat s tou matikou jestli by tě nevzali na nějaký termín v srpnu nebo září. Oni někdy udělují vyjímku.
Studentský účet
banánů: 2191
10.8 2010
Nemám matiky asi jako většina a fytotechniku a s tím se nedá hnout. Byl jsem za ním a on řek, že už mi nedá žádnou vyjímku a budu si jí muset přendat do dalšího ročníku, když projdu.
Studentský účet
banánů: 0
10.8 2010
a co nemáš za předměty? Třeba by se dalo domluvit na ještě jednom termínu.
Studentský účet
9.8 2010
To je možný, to bylo u nás to samé. Ale já si myslím, že jim to povolil, že to mohou udělat při druhém semestru a prý v tom prvním se lidi moc nevyhazujou.
Studentský účet
7.8 2010
U nás některý holky neměly tři předměty už v prvním semestru a psali děkanovi nebo komu a ten jim to povolil a šli normálně do dalšího semestru.
Studentský účet
Postup do 2. ročníku
4.8 2010
Zdravím, nevíte někdo jesli je nějaká šance přes žádost se dostat do 2. ročníku, když nemám splněné 3 předměty místo potřebných dvou? Děkuji
Studentský účet
celkem příspěvků: 7; stránka: 1