Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Zkouška

celkem příspěvků: 8; stránka: 1
Re: Zkouška
14.2 v 21:59
tak ted jenom očekávat termíny v LS a snad už se to podaří udělat tuhle hroznou teorii:!!! :-S (confused emoticon)
Studentský účet
banánů: 326
7.2 v 16:56
na sekretariátu řikali, že budou vypisovat někdy v březnu další termíny..
Studentský účet
banánů: 9
2.2 v 11:21
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli se dají používat taháky u ústní a taky na to, že pokud neudělám zkoušku v zimním semestru, tak jestli si ji můžu jít na další pokusy v letním, jako to je s matikou, vím že to někde tak šlo..
Moderátor - uchazeč tohoto fóra
banánů: 5717
20.1 v 14:55
jo a už není 60% ale 70% těch 60 bylo jenom první tejden snad...
Studentský účet
banánů: 81
20.1 v 14:54
Jj přesně záleží na tom co pc vygeneruje, já jsem to měla tak na půl a na ustní šiškovou a ta je v pohodě (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 81
19.1 v 20:31
Musíte mít štěstí na otázky co vám vybere počítač, já tam třeba neměla skoro účtování a hodně jsem tam měla zda se jedná o působivé či nepůsobivé operace a tak. Ale dalo se to napsat, aspoň ta moje varianta...
Studentský účet
banánů: 2191
7.1 v 15:52
Je to na pravda/nepravda.. musíš splnit 60% a pak jdeš na ústní.. tam je to potom o štěstí kdo si tě vytáhne:) (smile emoticon) Jinak tady je soubor v exelu na Ano/Ne tak se na to podívat:/ jinak pujdu asi taky na tipovačku:// :-O (omg emoticon)
Studentský účet
banánů: 326
Zkouška
7.1 v 08:40
Nevíte někdo, jak vypadá zkouška z účetnictví? Je ten test na moodlu podobný tomu zápočtovému?
Studentský účet
banánů: 32
celkem příspěvků: 8; stránka: 1