Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Seminárka

celkem příspěvků: 9; stránka: 1
Re: Seminárka
25.5 2011
Ahoj, já měla Polišenskýho a ten byl naprosto pohodovej. Stačilo přečíst kapitolu z nějaké knížky ze seznamu a pak odevzdat poznámky, které jsme si napsali na prezentaci, takže něco o autorovi a pak o čem je kniha a ta naše kapitola konkrétně :-) (smile emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 734
27.5 2010 (naposledy upraveno 29.5 2010)
Ahoj, myslím, že někde dá..
Studentský účet
banánů: 0
5.3 2010
04.03.2010 17:42 xducb100 napsal(a):
16.02.2010 11:16 xplzp100 napsal(a):
ahojky, naji se nekde najt vzory seminarek na filozofii? Dekuji moc Peta Plzova

Ahoji, určitě dají.. Tady žádný nejsou? Jestli ne, tak sem zkusím nějaký nahrát, měla bych je mít ještě v počítači..

Ahojky. neví teda koho máš, ale já jsem sem dávala svoji seminárku k Bíglovi - co činí lidské jednání mravně hodnotným...
Studentský účet
banánů: 2197
4.3 2010
16.02.2010 11:16 xplzp100 napsal(a):

Ahoji, určitě dají.. Tady žádný nejsou? Jestli ne, tak sem zkusím nějaký nahrát, měla bych je mít ještě v počítači..
Moderátor - uchazeč tohoto fóra
banánů: 5717
16.2 2010
Studentský účet
banánů: 119
11.12 2009
Ahojky, já jsem měla Hauzra. Chtěl po nás seminárku na libovolné téma, které nám schválil. Seminárka obsahovala něco o autorovi literatury, z které jsme čerpali, samotný výklad a náš postoj na danné téma. Práce se prezentovala a pak ji schvaloval. A dost to vracel za maličkosti.
Studentský účet
banánů: 802
11.12 2009
Ahojky, já jsme měla na filosofii Bígla. Ten po nás chtěl také přečíst knížku k tomu danému tématu. Seminárka se odevzdávala v tištěné podobě a ještě k tomu byla prezentace, ale ne s powerpointem, ale mělo se mluvit "spatra". Ale je fakt, že se na spoustu lidí nedostalo a stačilo mu, když práci pouze odevzdali a myslím, že ani nikomu nic nevracel a všem dal zápočet bez problémů... :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 2197
11.12 2009
Ahoji, tak záleží, koho na seminárku máš.. Měla jsem Polišenskýho a myslím si, že to bylo v pohodě, měli jsme si přežíst nějakoou filosofickou knížku (myslím, že stačilo 10 stránek) a z toho udělat seminárku a napsat ještě něco o autorovi.. Většina lidí to udělala v PowerPointu a potom to dělali jako preyentaci.
Moderátor - uchazeč tohoto fóra
banánů: 5717
Seminárka
11.12 2009
Jakou zkušenost máte se seminárkou z filosofie?
Studentský účet
banánů: 2191
celkem příspěvků: 9; stránka: 1