při testech na PC, můžeš chodit na Google, e-mail otvírat si soubory) nehlídá to sedne si a dělá svou práci.. Horší to je u ustní, aby sis vytahnul dobrou otázku to už je o štěstí
Jsou v písemné části zkoušky na PC ty otázky z cvičebnice? Je těžké to udělat?
Jsou tam hodně otázky ze cvičebnice. Oproti zkušebnímu testu na moodle je zkouškový test o hodně těžší. Jak už bylo řečeno, je lepší tam kde si nejste jistí dávat nevím, protože za to je polovíční počet bodů, za špatnou odpověď je nula.
ty počítače jsou hodně o štěstí, já dala mikro i makro napoprvý, ale je to hodně o tom co vygeneruje počítač, no.. každopádně je dobrý hlavně pak zaškrtávat jenom to u čeho jste si na 100% jistí a tam kde tak na 90% tak dát radši nevim, prostě si to spočítat, abyste měli jistý že vám ty body postačí
Ahoj, tady v materiálech na mikro je soubor, kde jsou hodně podobný otázky a občas i stejný.. Mikro jsem dělala na podruhý a učila jsem se z nich a povedlo se..
Jsou v písemné části zkoušky na PC ty otázky z cvičebnice? Je těžké to udělat?
Ahojky, jo občas se tam objevila, je určitě dobrý si je projet a možná se podívat, jestli nejsou i nějaké starší učebnice, které by se lišili, možná se tam taky něco najde..