Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Zkouška

celkem příspěvků: 8; stránka: 1
Re: Zkouška
24.5 2011
Pokud se člověk učil na ty tři zápočtový testy, tak ten zkouškový byl téměř identický, akorát mu to prostě namíchalo otázky ze všech tří oblastí.
Ty praktický úkoly jsme měli lehký (webovka s barevným pozadím, nastavit jednu relaci v databázi), akorát to VBA, kde jsme měli naprogramovat cyklus řízený podmínkou dokud platí, zas tak lehký pro mě nebyl, ale je fakt, že když tam někdo udělal příklad, který na to byl v prezentaci z přednášky, tak mu to taky uznali :-) (smile emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 734
12.8 2010
10.08.2010 12:05 pavlik12 napsal(a):
Zkouška je občas drsná, záleží jakou variantu zrovna ten den vylosují a kdo pak kterou opravuje.
Známka ze semestru má význam jen u někoho, třeba Vokoun se i dívá kdo vás měl na cvičení - prý někteří cvičící dávají všem jedničky a k těm pak nepřihlíží. Zase u něj dostat v semestru jedničku je docela výkon ale u zkoušky to pomůže.

To je pravda. Já měla Vasilenka a Štěpánová mi u zkoušky říkala, že je hrozně hodnej a dává všem jedničky. Já měla 1 plus tak to brala, jako, že mi to šlo.
Studentský účet
banánů: 2191
10.8 2010
Zkouška je občas drsná, záleží jakou variantu zrovna ten den vylosují a kdo pak kterou opravuje.
Známka ze semestru má význam jen u někoho, třeba Vokoun se i dívá kdo vás měl na cvičení - prý někteří cvičící dávají všem jedničky a k těm pak nepřihlíží. Zase u něj dostat v semestru jedničku je docela výkon ale u zkoušky to pomůže.
Studentský účet
banánů: 69
28.7 2010
já jsem teda dálkař a bylo to dost hustý, v I. jsem měla za jedna a II. jsem vyletěla jak raketka :-D (teeth emoticon) :-P (tongue emoticon) takže bachaaa...
Studentský účet
banánů: 20
15.6 2010
06.06.2010 22:08 tereza.porsche napsal(a):
Mně se zdá zase informatika II lehčí než I :) (smile emoticon)

Mě taky,nebylo tam moc teorie a k učení toho moc nebylo :-) (smile emoticon)
Studentský účet
6.6 2010
Mně se zdá zase informatika II lehčí než I :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 24
11.12 2009
Tento předmět se mi zrovna moc lehký nezdál. Tedy Info I bylo v pohodě, ale u dvojky byly přísní. Je dobré mít ze cvika dobrou známku, k tomu někdy i přihlížej.
Studentský účet
banánů: 802
Zkouška
11.12 2009
Jaká pro vás byla zkouška?
Studentský účet
celkem příspěvků: 8; stránka: 1