Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Učitelé

celkem příspěvků: 18; stránka: 1
Re: Učitelé
17.1 v 11:41
prvi kroky simplexu, JDU, teorei Dvou inteligentnich hracu, Marksova teorie, popsat variantu Dominantni a nedominantni. Vsem hodne stesti (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 283
24.12 2011
Je dobré se naučis simplex, kritickou cestu a dopravní úlohy. Určitě to budete mít v písemce. Jinak Pelikán je bezva, většina projde.
Studentský účet
banánů: 0
4.11 2011
vihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhcccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
Studentský účet
banánů: 14
4.11 2011
ze statistiky mam problem prostoze ne chapu co vubec delame na tech pocitacech,mne to docela zajimave a taky ne chce mi vstavat v 6 rano ne mam na to uplne sily a venku je jeste noc..uvidime jak to bude v lete.ale z moodlu taky hodne tech statistickych video prednasek ne rozumim. ;-( (cry emoticon)
Studentský účet
4.11 2011
musim e se jenom ucit kdyz budeme studovat asi vzladneme vsechno (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
4.11 2011
Ivanka Koskova je docela fajn.ale myslim ze u zapoctyu to bude neni lehky u ni.a le jestli se budeme ucit mozne ze to zvladneme.Na cviceni chodim kazdy tyden a rozumim vsechnim vecim up;lne..sama jsem ulne v soku) ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
4.11 2011
a nich nevim))vim jenom ze Jakubik Marek,je docela v pohode)nedela vic problemy kdyz napriklad vopravdu ne muzes jit na cvicku)zatim ho vysvetleni rozumim..ale mam jenom problemy z temi domazi ukolama..
Studentský účet
24.1 2011
Ta je naprosto v pohodě.. :) (smile emoticon)

24.01.2011 12:19 Cerenia napsal(a):
A co Dömeová? Jaká je u zkoušky?

Moderátor tohoto fóra
banánů: 5614
24.1 2011
A co Dömeová? Jaká je u zkoušky?
Studentský účet
banánů: 0
28.12 2010
25.12.2010 18:06 Karin_w napsal(a):
nejlepší jednoznačně Kosková (mám jí teď na EMM II) dobře vysvětluje, probírá teorii, skvěle vysvětluje postupy příkladů... je úžasná :-) (smile emoticon) na EMM I jsem měla Získala a ten je zase super co se týče zkoušky, když napíšete všechny průběžný testy (píší se 4) tak máte zkoušku v podstatě hotovou.. ale vysvětlovat moc neumí... rozhodně ale doporučuju tyhle dva a hlavně ne žádnýho doktoranta kteří akorát počítají na počítačích, tam se nic nenaučíte..

Já mám zase jiný zkušenosti. Na EMM 1 jsem měla doktoranda (Černo) a byl skvělej. Vysvětlil nám to úplně úžasně a doma se člověk nemusel skoro učit. Teď na EMM 2 mám Koskovou a neumím nic. Ona je možná hodná, ale jinak hrozně nudná a moc to od ní nechápu. I jiní, kdo měli třeba Kvasničku tak jsou u ní nešťastní, protože to neumí tak vysvětlit a jede dost rychle a stejně se nakonec nestihne všechno...
Studentský účet
banánů: 2084
25.12 2010
nejlepší jednoznačně Kosková (mám jí teď na EMM II) dobře vysvětluje, probírá teorii, skvěle vysvětluje postupy příkladů... je úžasná :-) (smile emoticon) na EMM I jsem měla Získala a ten je zase super co se týče zkoušky, když napíšete všechny průběžný testy (píší se 4) tak máte zkoušku v podstatě hotovou.. ale vysvětlovat moc neumí... rozhodně ale doporučuju tyhle dva a hlavně ne žádnýho doktoranta kteří akorát počítají na počítačích, tam se nic nenaučíte..
Studentský účet
banánů: 962
15.5 2010
Když budete mít Kvasničku a nesplníte zápočet o 6 bodů, tak si připravíte jenom metodu PERT, což si myslím, že docela jde, pokud to pochopíte, tak to není nic těžkýho.
Moderátor tohoto fóra
22.2 2010
Ahoj, zatím nemůžu moc posoudit, ale dala jsem si Kvasničku a zdá se být hodně v pohodě a je to opravdu pohodář.. Jinak co jsem slyšela, tak je v pohodě i Kostková..
Moderátor tohoto fóra
16.2 2010
A nevíte jaký je Černo?
Studentský účet
15.2 2010
nejlepší je Kvasnička!!! A to uplně jednoznačně, je to neskutečnej pohodář...Vidim výhodu mít ho na EMM snad uplně ve všem. Od přístupu k lidem, výuce i plnění zkoušky..
Studentský účet
banánů: 10
7.2 2010
Upřímně? není v tom moc rozdíl, nikdo z nich látku neumí moc vysvětlit.Nějlepší je z nich asi Kostková, já jí sice neměla, ale pokud jsem mohla srovnávat s tím, co říkali ostatní, tak ona jediná má svůj vlastní styl a věe jim na cvičení ukázala. Já měla na EMMI Krejčího, a byl docela v pohodě, snažil se vysvětlit, i když někteří to od něj stejně nechápali..
Studentský účet
banánů: 2072
6.2 2010
Taky by mě to zajímalo...
Někdo z těchto?
Kvasnička R., Jakubík M., Kučera P., Hlavatý R., Houška M., Švasta J., Kosková I., Krejčí I., Fejfar J.
Studentský účet
banánů: 3
Učitelé
6.2 2010
Kdo je na EMM dobrý?
Studentský účet
celkem příspěvků: 18; stránka: 1