Já na přípravný kurzy taky nechodila a šlo to i bez toho. Pokud někdo měl třeba rok pauzu nebo na střední matice moc nedal, tak se to určitě hodí. Kamarád tam chodil a říkal, že si aspoň spoustu věcí člověk utřídí v hlavě a vzpomene si, že tohle už někde viděl
ahoojky.. na přípravný kurzy jsem nechodila, podle mě se přijímací zkoušky dají zvládnout i tak.. Prošla jsem si vzorový testy na internetu a udělala to v pohodě..je pravda, že nebejt angličtiny, kterou jsem měla výrazně lepší bych se asi nedostala , ale i tak to není nic těžkýho...Přeji hodně štěstí
Kamarád, který nedokončil třeťák, tak když šel znovu k přijmačkám, tak na přípravný kurzy chodil a chválil si je.. Ale měl problém ten, že se na přijmačky přijel o 10 minut dýl..
Ahoj, já jsem na přípravné kurzy chodila - druhý semestr a jenom na matiku. Vyučující byl výborný a probíral s námi typy příkladů, které se pak vyskytly u přijímaček. Jinak doporučuju koupit materiály se vzorovými testy, mně se stalo, že jsem pak u přijímaček dva příklady ze vzorových testů měla. Přeju hodně štěstí.
Na přípravné kurzy jsem nechodila ani jeden semestr. Existují knížky na zkoužky, a to jak z matematiky, tak z jazyka. Je dobré si je koupit, jsou tam vzorové testy.
Můj kamarád na tydle kurzy chodil a nedostal se ani tak ... Tak těžko říct já nechodila na nic jsme ze stejný školy a dostala jsem se taky. Tak možná záleží na ráznosti učetele kterého máte na střední
Chodila jsem na přípravku, ale o sobotách. Kdo to umí, zopákne témátka, kdo ne (zapomněl), získá alespoň orientaci a o to tvrději na tom musí makat sám...
Ale dostala jsem se, na první pokus, po hodně letech ze školy
Ahoji, myslím si, že přípravný kurzy jsou dobrý, pokud jsi třeba ze střední nešel hned do školy a třeba rok pracoval. Sice se to nezdá, ale pokud jsi v práci nepoužíval angličtinu nebo matiku, tak se to rychle zapomene. Ale jestli jdeš rovnou ze střední, tak si myslím, že se to zvládnout dá. P.S. Hodně štěstí..