Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Přípravný kurz pro studium na PEF

celkem příspěvků: 11; stránka: 1
Re: Přípravný kurz pro studium na PEF
17.3 2011
Ahoj, na přípravné kurzy jsem vůbec nechodil a abych řekl pravdu tak jsem se na zkoušky ani neučil a neměl jsem problém. (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 23
6.3 2011
Já na přípravný kurzy taky nechodila a šlo to i bez toho. Pokud někdo měl třeba rok pauzu nebo na střední matice moc nedal, tak se to určitě hodí. Kamarád tam chodil a říkal, že si aspoň spoustu věcí člověk utřídí v hlavě a vzpomene si, že tohle už někde viděl ;-) (wink emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 734
30.9 2010
ahoojky.. na přípravný kurzy jsem nechodila, podle mě se přijímací zkoušky dají zvládnout i tak.. ;-) (wink emoticon) Prošla jsem si vzorový testy na internetu a udělala to v pohodě..je pravda, že nebejt angličtiny, kterou jsem měla výrazně lepší bych se asi nedostala , ale i tak to není nic těžkýho...Přeji hodně štěstí :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: -1
26.7 2010
Kamarád, který nedokončil třeťák, tak když šel znovu k přijmačkám, tak na přípravný kurzy chodil a chválil si je.. Ale měl problém ten, že se na přijmačky přijel o 10 minut dýl..
Moderátor - uchazeč tohoto fóra
banánů: 5717
18.6 2010
Ahoj, já jsem na přípravné kurzy chodila - druhý semestr a jenom na matiku. Vyučující byl výborný a probíral s námi typy příkladů, které se pak vyskytly u přijímaček. Jinak doporučuju koupit materiály se vzorovými testy, mně se stalo, že jsem pak u přijímaček dva příklady ze vzorových testů měla. Přeju hodně štěstí.
Studentský účet
banánů: 11
11.12 2009
Na přípravné kurzy jsem nechodila ani jeden semestr. Existují knížky na zkoužky, a to jak z matematiky, tak z jazyka. Je dobré si je koupit, jsou tam vzorové testy.
Studentský účet
banánů: 802
9.12 2009
Můj kamarád na tydle kurzy chodil a nedostal se ani tak ... Tak těžko říct já nechodila na nic jsme ze stejný školy a dostala jsem se taky. Tak možná záleží na ráznosti učetele kterého máte na střední :-) (smile emoticon)
Administrátor tohoto fóra
banánů: 8658
4.12 2009
Chodila jsem na přípravku, ale o sobotách. Kdo to umí, zopákne témátka, kdo ne (zapomněl), získá alespoň orientaci a o to tvrději na tom musí makat sám... ;-) (wink emoticon)
Ale dostala jsem se, na první pokus, po hodně letech ze školy :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 39
1.11 2009
Ahoji, myslím si, že přípravný kurzy jsou dobrý, pokud jsi třeba ze střední nešel hned do školy a třeba rok pracoval. Sice se to nezdá, ale pokud jsi v práci nepoužíval angličtinu nebo matiku, tak se to rychle zapomene. Ale jestli jdeš rovnou ze střední, tak si myslím, že se to zvládnout dá. P.S. Hodně štěstí.. ;-) (wink emoticon)
Moderátor - uchazeč tohoto fóra
banánů: 5717
28.10 2009
Ahoj, jsem ve 3. ročníku na PEFce. Do přípravného kurzu jsem nechodila ani jeden semestr, přijímačky se dají zvládnout i domácí přípravou.
Moderátor - uchazeč
banánů: 6349
Přípravný kurz pro studium na PEF
9.10 2009
Ahojky. Máte někdo zkušenosti s tímto přípravným ročníkem? Chodili jste oba dva semestry nebo jenom ten druhý?
Účet středoškoláka
banánů: -83
celkem příspěvků: 11; stránka: 1