Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Obtížnost přijímaček

celkem příspěvků: 12; stránka: 1
Re: Obtížnost přijímaček
6.2 2011
na aj mi bohatě stačilo, co jsem si pamatovala z maturity, jen jsem si zopakovala podmínky apod
na matiku je hlavně důležitý vědět ty postupy, jinak ty příklady jsou fakt vzorový ;-) (wink emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 734
21.11 2010
Myslím, že zkoušky nejsou vůbec těžké. Angličtina je hodně lehká, myslím, že maturant z AJ se ani nepotřebuje na ni učit. Matika je trošku těžší, obsahuje mnoho věcí od prváku až do čtvrťáku, ale jsou to jen základní příklady... ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 31
26.7 2010
Není těžký se dostat na Hospodářskou politiku, tuším, že zkouška je z angliny a matiky, dvě varianty..
Moderátor - uchazeč tohoto fóra
banánů: 5717
3.5 2010
Přípravný kurzy nejsou určitě špatný a pokud je člověk dýl ze školy, tak se hodí určitě..
4.1 2010
ahoj, příjimačky mě osobně přišly poměrně jednoduché, když si projedeš obě ty knížky, tak to stoprocentně dáš!!! a také jsou dost efektivní přípravné kurzy.
Studentský účet
banánů: 5
9.12 2009
Taky by se sem možná hodilo že jsou takový dvě knížky pro přípravu, jedna je na jazyky a jedna na matematiku a ty příklady tam jsou hodně podobný a kdo je nějakej ten pátek ze školy tak by mu určitě mohly pomoct. Nebo taky ti co měli s matikou nebo jazykem problém tak se to tu dá dobře zopáknout a pak člověka u přijímaček nic nezalekne ví jaká forma testování ho čeká :-) (smile emoticon)
Administrátor tohoto fóra
banánů: 8658
9.12 2009
Mě přišla němčina taky úplně v pohodě, o matice nemůžu říct že by byla těžká ani lehká jak už je tu řečeno prostě průměr :-) (smile emoticon), ale je fakt že se u nás dostalo hodně lidí na odvolání.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 8658
3.12 2009
AJ byla v poho a matematika celkem také - ovšem když jde člověk hned po škole. Mě osobně velice pomohl přípravný kurz.
Studentský účet
banánů: 4
2.12 2009
Přijímačky byly ty nejjednodušší z těch, co jsem kdy dělala a že už jich bylo:-) (smile emoticon) a to jsem matiku neviděla 4 roky:-D (teeth emoticon) Pokud ztratíš např do 10 bodů je i velká možnost - dostat se na odvolání (stojí to za to - ho poslat)! Hodně štěstí:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 9
29.11 2009
Přijímačky nejsou těžký a nejsou ani lehký, prostě průměr.
Studentský účet
banánů: 2191
6.11 2009
Ahoji, příjmačky nejsou těžký.. Zvládnout se do dá. Většinou se příjmačky dělají z matematiky a jazyka. A většina příkladů je na A B C D, takže pokud nevíš, tak je i nějaká šance, že otipuješ dobře..
Obtížnost přijímaček
9.10 2009
Ahoj. Chtěla bych se zeptat, jak těžké je dostat se na obor Hospodářská politika
a správa a jak obtížné jsou přijímačky?
Účet středoškoláka
banánů: -90
celkem příspěvků: 12; stránka: 1