Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Z čeho se skladají přijímačky?

celkem příspěvků: 27; stránka: 1 2
Re: Z čeho se skladají přijímačky?
20.2 2010
Já dělala přijímačky taky na spec.chovy.... Otázky se mi nezdály moc těžké. Např. kolik má klisna struků. Myslím si, že ten kdo alespoň lehce ovládá biologii by neměl mít problém. Já jsem šla na přijímací řízení s tím, že mne vezmou bez přijímaček, bohužel jsem neměla průměr 1,3 ale 1,4 tak jsem musela psát test. Ani jsem se neučila, neměla jsem proč a udělala jsem to. Biologii jsem měla na střední a nematurovala jsem z ní. Takže pokud si to člověk alespoň 2x přečte, tak to napíše levou zadní. To je tedy alespoň můj pocit. Adéla
Studentský účet
banánů: 36
28.1 2010
já jsem dělala přijímačky na speciální chovy z biologie spíš zaměřené na zvířata. Jak obecně, tak i třeba který zvíře k nám bylo dovezený z ruska, anebo kolika procentní je plnotučné mléko. Pro mě jako pro člověka co nepije mléko to byla velmi záludná otázka :-D (teeth emoticon) Na Veřejnou zprávu byla taky biologie ale se zaměřením na rostliny spíš.
Studentský účet
banánů: 13
26.11 2009
U každého oboru más rozepsané přijímačky, profil absolventa atd. ;) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 173
4.11 2009
10.10.2009 20:47 GingerXX napsal(a):
Ahoj, záleží na oboru, doporučuju objednat si Učitelský noviny, tam najdeš podrobnější info ke každýmu oboru. Já je nedělala, hlásilo se nás míň než byl plánovanej počet přijatých, tak vzali všechny. Co jsem tak loni v UN četla, tak je to pravděpodobně bežná praxe.

a co se v UN dozvis? Jedine tak nazvy skol a fakult, nebo o prubehu prijimacek tam taky pisou?

:-O (omg emoticon)
Studentský účet
banánů: 142
16.10 2009
Ahoj,tak já sem dělal přijímačky z biologie. Bylo tam 25 otázek a za správnou odpověď 2 body,takže plnej počet byl 50 bodů.Bylo tam hodně věcí z genetiky a zemědělských rostlin.Pro člověka,co měl biologii v poho.
Studentský účet
banánů: 147
10.10 2009
Ahoj, záleží na oboru, doporučuju objednat si Učitelský noviny, tam najdeš podrobnější info ke každýmu oboru. Já je nedělala, hlásilo se nás míň než byl plánovanej počet přijatých, tak vzali všechny. Co jsem tak loni v UN četla, tak je to pravděpodobně bežná praxe.
Studentský účet
banánů: 420
Z čeho se skladají přijímačky?
9.10 2009 (naposledy upraveno 9.10 2009)
Chtel bych se zeptat, z ceho se na vasi fakulte skladaji prijimacky. Dekuji moc za odpoved
Účet středoškoláka
banánů: -96
celkem příspěvků: 27; stránka: 1 2