Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Z čeho se skladají přijímačky?

celkem příspěvků: 24; stránka: 1 2
Re: Z čeho se skladají přijímačky?
2.2 v 08:20
Ahoj všem kdo jdete letos na přijímačky, nikam na školu nechoďte. Vše si můžete stáhnout z předmětu PZK Biologie. Přijímací zkoušky biologie.
Studentský účet
banánů: 513
1.2 v 23:50
Odpověď tu už máš, zakoupíš přímo na čzu v budově fappz. Nejdříve si ale na netu zjisti, která paní v těch dveřích sedí a kdy má otevřeno, tuším že někdy 8-10 ráno jen některé dny, ale nevím přesně. Některé otázky byly úplně stejné jako v knížce a schématicky to přijímačkám taky odpovídá, takže to ti bude stačit, pokud už nějaké znalosti máš.
Studentský účet
banánů: 221
1.2 v 19:12
K přípravě na přijímací zkoušky lze využít publikace:
Modelové otázky pro přijímací zkoušky z chemie na FAPPZ ČZU (cena 80 Kč)
Modelové otázky pro přijímací zkoušky z biologie na FAPPZ ČZU (cena 70 Kč)
Tyto publikace je možno zakoupit na studijním oddělení FAPPZ (č. dv. 112).

Případné dotazy směřujte na e-mailovou adresu:
agro@ af.czu.cz
(nikoliv na jednotlivé studijní referentky)
Studentský účet
banánů: 72
1.2 v 12:25
Ahoj, mohl by mi někdo poradit jak a kde bych stáhl nebo sehnal modelové otázky k přijímacím zkoušká z biologie? Nebo poslat na meil prosim, děkuju. jindrichbouchner@seznam.cz
Účet středoškoláka
banánů: 2
20.5 2011
Modelové otázky z Biologie stáhněte si v sekci Předměty Biologie PZK - přijímací zkouška.
Studentský účet
banánů: 513
2.2 2011
dekuji ti za informace.-) neco dalsiho z te me otazky nevis nahodou jeste?
Studentský účet
banánů: -2
2.2 2011
Studentský účet
2.2 2011
Studentský účet
2.2 2011
profesně zaměřený obor by měl být takový, po jehož dokončení se můžeš věnovat praxi - máš dostatek znalostí (ve skutečnosti ovšem předměty s praxí moc nesouvisí), z oboru být nemusíš. Pokud vím, tak modelové otázky nejsou, jen přibližný rozsah znalostí, který je vypsaný na webu fakulty.
Studentský účet
banánů: 449
28.1 2011
Zdravím,

nedáte mi někdo typ na to, jaké otázky si mohu představit pod názvem "b) Ukazatelé užitkovosti hospodářských a domácích zvířat, výnosy polních plodin"?

Ještě bych se chtěl zeptat, co přesně znamená rpofesně zaměřený obor, znamená to, že musím být z oboru nebo mohu takovýto obor studovat, i když z oboru vůbec nejsem a navazuji na maturitní vzdělání?

Jsou si nějak modelové otázky, které lze koupit na studijním podobné s těmi , co pak jsou v přijímacích testech?

Díky moc za radu, odpovědi atd. :-) (smile emoticon) ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
12.1 2011
většina přijímaček obecně na čzu jsou složené z chemie a biologie,některé obory mají přijímačky jen z biologie
Studentský účet
banánů: 408
17.12 2010
26.02.2010 17:41 Smusmi napsal(a):
23.02.2010 20:51 crazy00 napsal(a):
Ahoj chtela bych se zeptat jakou ucebnici biologie by jste mi doporucili je jich mnoho a ja se nevyznam a biologie jsem bohuzel nemela.. chci zkusit veřejnou správu... dekuji za odpovedi

Biologii pro gymnázia - je bílá a na obalu má motýla (napsal ji myslím Jelínek)
Odmaturuj z biologie nebo biologie v kostce

Studentský účet
banánů: 1818
2.10 2010
No co já si vybavuju, taks mohla mít maximálně jednu dvojku na maturitním vysvědčení, pak tě vzali bez přijímaček. A taky brali lidi, co měli dobrej výsledek u SCIO tuším...No a jinak děláš test z biologie, něco bylo jasný jak facka, něco musíš znát, ale dá se to, žádný stresy :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 152
20.5 2010
Nevíte jak je to letos? Do jakýho průměru berou bez příjmaček na zoorehabilitaci? Divala jsem se na stranky, ale na nastence studujniho oddeleni jsou zverejneny jenom informace pro magistersky studium.
Studentský účet
banánů: 64
26.2 2010
20.02.2010 21:53 adelaber napsal(a):
Já dělala přijímačky taky na spec.chovy.... Otázky se mi nezdály moc těžké. Např. kolik má klisna struků. Myslím si, že ten kdo alespoň lehce ovládá biologii by neměl mít problém. Já jsem šla na přijímací řízení s tím, že mne vezmou bez přijímaček, bohužel jsem neměla průměr 1,3 ale 1,4 tak jsem musela psát test. Ani jsem se neučila, neměla jsem proč a udělala jsem to. Biologii jsem měla na střední a nematurovala jsem z ní. Takže pokud si to člověk alespoň 2x přečte, tak to napíše levou zadní. To je tedy alespoň můj pocit. Adéla

Bohužel je tam poměrně velký nával. Pro jistotu jsem si zaplatika přípravné kurzy (a to jsem z moravy :-D (teeth emoticon) ). Překvapilo mě, že nám profesor Hnilička diktoval i otázky, které se tam každoročně vyskytují. Tak to snad bude hračka i pro mě :D (teeth emoticon) Ikdyž prý zbytečně stresuju :D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 173
26.2 2010
23.02.2010 20:51 crazy00 napsal(a):
Ahoj chtela bych se zeptat jakou ucebnici biologie by jste mi doporucili je jich mnoho a ja se nevyznam a biologie jsem bohuzel nemela.. chci zkusit veřejnou správu... dekuji za odpovedi

Biologii pro gymnázia - je bílá a na obalu má motýla (napsal ji myslím Jelínek)
Odmaturuj z biologie nebo biologie v kostce
Studentský účet
23.2 2010
Studentský účet
banánů: 6
20.2 2010
Já dělala přijímačky taky na spec.chovy.... Otázky se mi nezdály moc těžké. Např. kolik má klisna struků. Myslím si, že ten kdo alespoň lehce ovládá biologii by neměl mít problém. Já jsem šla na přijímací řízení s tím, že mne vezmou bez přijímaček, bohužel jsem neměla průměr 1,3 ale 1,4 tak jsem musela psát test. Ani jsem se neučila, neměla jsem proč a udělala jsem to. Biologii jsem měla na střední a nematurovala jsem z ní. Takže pokud si to člověk alespoň 2x přečte, tak to napíše levou zadní. To je tedy alespoň můj pocit. Adéla
Studentský účet
banánů: 36
28.1 2010
já jsem dělala přijímačky na speciální chovy z biologie spíš zaměřené na zvířata. Jak obecně, tak i třeba který zvíře k nám bylo dovezený z ruska, anebo kolika procentní je plnotučné mléko. Pro mě jako pro člověka co nepije mléko to byla velmi záludná otázka :-D (teeth emoticon) Na Veřejnou zprávu byla taky biologie ale se zaměřením na rostliny spíš.
Studentský účet
banánů: 13
26.11 2009
U každého oboru más rozepsané přijímačky, profil absolventa atd. ;) (wink emoticon)
Studentský účet
celkem příspěvků: 24; stránka: 1 2