Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Náročnost studia

celkem příspěvků: 24; stránka: 1 2
Re: Náročnost studia
24.4 2010
no nemohu souhlasit co uvedla absolventka UJEPu.ja studuji rovnez magistra, rovnez prvni rok,a pekne s nami mavaj.semestralni prace, vsichni pisemnej test aby ses dostal vubec k ustni zkousce...ano,nemame toliko cviceni co denaci,ale o blokovem nastoupime v bilem plasti do laborky a vse si uzijeme,vcetne vypracovavani protokolu na zapocet....takze to jsou dalsi informace pro zajemce o studium.
Studentský účet
banánů: 13
12.3 2010
Já mám zase opačnej pocit. Jsem dálka na bakalářce, první rok, a dávaj nám defakto absolutní volnost. Je výborný, že je domluva se všema učitelema, protože vědí, že makáme a nemáme tolko času sem chodit, takže vyjdou vstříc. A obecně máme delší zkouškové, což je samozřejmě třeba. CO se týče prezeňťáku, tak hodnotit nemůžu.
Studentský účet
banánů: 7
10.10 2009
Musim říct, že mě to docela zklamalo. Jsem dálkař, v 1. ročníku navazujícího magisterskýho studia, takže jsem se tam ještě moc neohřála, ale zatím mám ten dojem, že k nám přistupujou jako k bandě nesvéprávných jedinců, který by to tam sami nezvládli. Všechny zkoušky budou písemně, prý je nás moc na ústní zkoušení, někteří nám během přednášení prozrazovali, co se tak v těch zkouškových testech objevuje, žádná seminárka, žádný cvičení, nic. Bakaláře jsem absolvovala na ústeckym UJEPu, škole s pověstí pomocný školy pro blbečky, ale musim říct, že tam jsme dřeli jak mourovatý a i na trojku jsme museli bojovat.. Tak nevim, uvidíme, čim se ještě vytasí. Zatím mám pocit, že jsme podceňovaný :-) (smile emoticon) A o titul zadarmo nestojim :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 420
Náročnost studia
9.10 2009
Jak hodnotíte náročnost studia na vaší fakultě? Jak jste celkově spokojení se školou?
Účet středoškoláka
banánů: -76
celkem příspěvků: 24; stránka: 1 2