Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Náročnost studia

celkem příspěvků: 4; stránka: 1
Re: Náročnost studia
1.1 2011
Že studium na stavárně je flákárna, to může říct možná student v prvním semestru, který přišel z průmyslovky, protože hodně předmětů v prváku opakuje látku střední školy (pozemní stavitelství, stavební mechanika atd.) - všechno musí být probláno znovu, na škole jsou i "gympláci", kteří o tom nic neví. Později náročnost značně stoupne i pro ty, kdo toho hodně ví ze střední. Myslím, že stavárna nepatří mezi lehké školy (jsem ve 4. ročníku), je ale spousta lidí, které baví. Na gymplu je dost obtížné odhadnout, jestli je to škola pro mě - koho baví předměty jako deskriptivní geometrie, fyzika nebo matika, pro toho to může být dobrá volba. Kdo v těchto předmětech pokulhává, ať si to raději rozmyslí. Je dobré si vztah k oboru ověřit třeba i na nějaké brigádě ve stavebnictví.
Studentský účet
banánů: 5
2.12 2009
mno zkušenost ze 3. semestru je taková,že je toho moc moc moc a někdo stíhá někdo ne...teda já nevim příde mi spíš že ne...Podle mě je toho opravdu hodně.jdi na tuhle školu jen v případě že opravdu chceš,jinak si vyber něco lehčího...
Studentský účet
banánů: 130
4.11 2009
zkušenost z započatého 1. semestru: Prvních 6 týdnů totální flákárna, potom začnou úkoly a zápočtové testy (rozdělené na více částí). Ale stále to je docela v pohodě. Můžu srovnávat s dopravní a elektrotechnickou fakultou (mám tam spolužáky ze střední) a dopravní lehčí, FEL o hodně těžší. Hodně záleží na oboru, takže se informovat u někoho, kdo studuje ten daný obor.
Také se situace liší v ročnících, 2 ročník je dle mých známých těžší a mnohem náročnější na práci typu domácí úkoly, rysy apod. Takže ze začátku se to dá zvládat lehce, ale pak je třeba v správnou chvíli zabrat. Přeci jen je to technika a ne "ekonomka" (nic proti VŠE). V porovnání s ostatními fakultami ČVUT je stavební fakulta tou lehčí především v matematice, což je předmět na kterém se nejvíce vyhazuje. Ale samozřejmě záleží na tom, koho člověk dostane...
Studentský účet
banánů: 25
Náročnost studia
11.10 2009
Ahoj. Zajímalo by mě, jak hodnotíte náročnost studia na vaší fakultě? Jste spokojení nebo se to dá jenom těžko stíhat?
Účet středoškoláka
banánů: -76
celkem příspěvků: 4; stránka: 1